tag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post4155656952804079965..comments2024-03-14T03:31:08.041-07:00Comments on آشپزون : پیتزای مخلوط Arefehhttp://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-33447201344785269452015-04-12T14:54:07.943-07:002015-04-12T14:54:07.943-07:00خانومی شما مواد تاپینگ رو زیاد میریزید مخصوصا سبزی...خانومی شما مواد تاپینگ رو زیاد میریزید مخصوصا سبزیجاتی مثل قارچ , ..... اگر دقت کنید سبزیجات روی پیتزای من رو میشه شمرد ...... کار دیگه شما بعد از اینکه خمیر را پهن کردید سس را کف که فن کردید پنیر را بریزید مواد تاپینگ را بچینید بگذارید داخل فر وقتی که پخت در بیارید و دوباره کمی پنیر بریزید و در فر بزارید تا طلایی رنگ شود .Arefehhttps://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-78159887795195273542015-04-10T07:32:12.972-07:002015-04-10T07:32:12.972-07:00سلام. من هر وقت پیتزا درست میکنم دو تا مشکل برام پ...سلام. من هر وقت پیتزا درست میکنم دو تا مشکل برام پیش میاد. اول اینکه مواد تاپینگ به خمیر نمیچسبه و جدا میشن از هم که این مشکل رو خودم با گذاشتن پنیر ورقه ای روی خمیر و زیر تاپینگ حل کردم ولی بازم اگر راه حل دیگه ای هست ممنون میشم بگید. دومی که خیلی مهمتره، همیشه یه لایه روی نون پیتزام و زیر مواد تاپینگ خمیر خیس میمونه که خیلی بده. حتی قبل از اینکه تاپینگ رو بچینم چند دقه خمیر رو توی سولاردام حرارت میدم ولی بازم درست نمیشه. لطف میکنید راهنماییم کنید ؟ با تشکرAnonymousnoreply@blogger.com