tag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post7956285943369722818..comments2024-03-14T03:31:08.041-07:00Comments on آشپزون : نان خامه ایArefehhttp://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-24865388187713068632015-12-27T21:02:22.684-08:002015-12-27T21:02:22.684-08:00سلام ممنون از پستهاي خوبتون براي اضافه كردن تخم مر...سلام ممنون از پستهاي خوبتون براي اضافه كردن تخم مرغها بايد از همزن خمير استفاده كرد يا ميشه با يك ليسك هم زدزينبhttps://www.blogger.com/profile/16012877499986040598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-44957287768099416492012-10-22T11:20:35.858-07:002012-10-22T11:20:35.858-07:00خواهش میکنم عزیزم .خواهش میکنم عزیزم .Arefehhttps://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-57922944541372337922012-10-21T09:09:32.551-07:002012-10-21T09:09:32.551-07:00مرسی. دفعه بعد وانیلش رو بیشتر میکنم.در مورد فر با...مرسی. دفعه بعد وانیلش رو بیشتر میکنم.در مورد فر باید بگم: آخه فر من همزمان نمیشه. یا از بالا حرارت میده یا از پایین. شایدم بعده پنج سال هنوز نمیدونم که از دو بر حرارت میده :-D در هر صورت مرسی از لطفت :-*مه ساnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-38273770226454876962012-10-14T12:24:49.524-07:002012-10-14T12:24:49.524-07:00مرسا جون برای بوی تخم مرغ میتونی از وانیل یا اسان...مرسا جون برای بوی تخم مرغ میتونی از وانیل یا اسانس استفاده کنی تا بوی زخم تخم مرغ رو بگیری . در مورد حرارت عزیزم طبقه وسط فر حرارت بالا و پایین همزمان باید استفاده کنی . در مورد خامه و اصل که داخل نونها رو پر کردی کار خوبی کردی یک مزه متفاوت دادی بهشون . نوش جونتون عزیزم .Arefehhttps://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-72246928834159589432012-10-14T12:20:24.859-07:002012-10-14T12:20:24.859-07:00مرسا جون من برات از وبلاگ دستم لاله جون لینک طرز ش...مرسا جون من برات از وبلاگ دستم لاله جون لینک طرز شیرین کردم خامه رو میفرستم میتونی از روی اون درست کنی عزیزم .<br />http://sabzotorsh.blogspot.de/2012/08/blog-post_8895.htmlArefehhttps://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-53861254813415561082012-10-11T10:34:44.385-07:002012-10-11T10:34:44.385-07:00 سلام عارفه جون
من همین الان درست کردم و با همسرم ... سلام عارفه جون<br />من همین الان درست کردم و با همسرم خوردیم. دستت درد نکنه. اما خانمی یه کم بوی تخم مرغ میداد. و من نمیدونستم که بتید بعد از کار از بالا هم حرارت داد. چون ظاهرا تو عکس شما هم از بالا حرارت دادید. چند دقیقه باید این کار و کرد؟ آیا وقتی داغه از بالا حرارت میدین؟ راستی من بجای خامه فرم داده شده، توش خامه عسل کاله ریختم. برا یه جمع دو نفره و درس کردن سریع از هیچی بهتر بود ;-) ... بازم ممنونمه ساnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-89632623139795024402012-10-11T04:32:21.850-07:002012-10-11T04:32:21.850-07:00سلام عارفه جون.
مرسییییی از لطفت برا دستور اما میش...سلام عارفه جون.<br />مرسییییی از لطفت برا دستور اما میشه لطف کنی دستور خامه فرم گرفته شدهرکه باید توش بریزبم رو هم برامون بنویسی. ممنون از لطفت:*مه ساnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-30080692961089840012012-09-23T12:11:29.164-07:002012-09-23T12:11:29.164-07:00آرزو جون کار با پیمانه خیلی راحت هست میتونی پیما...آرزو جون کار با پیمانه خیلی راحت هست میتونی پیمانه مخصوص رو از لوازم قنادی تهیه کنی یا اینکه یک لیوان ساده دسته دار شیشهای که به لیوان فرانسوی معروف هستند برای اینکار استفاده کنی ولی باید اگر آرد رو با اون اندازه میزنی باید شیر یا شکر هم با همون سایز لیوان اندازه بزنی . با اینحال برای شما چند لینک از تبدیل اندازه گیریها میفرستم .<br />http://ashpazoon.blogspot.de/search/label/%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%87%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87%20%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C<br />http://www.yemalilar.com/search/label/%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87%20%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%20%D9%87%D8%A7<br />http://ashpaziforsanambanoo.blogspot.de/search/label/%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87%20%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%A7Arefehhttps://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-71816254054209318502012-09-21T13:44:21.611-07:002012-09-21T13:44:21.611-07:00Age mishe tozih bedin lotfan ....1 peimane ....Ian...Age mishe tozih bedin lotfan ....1 peimane ....Iani Chand Mili litr...ia Chand geram...ia Chand cici ...man hamishe ba andazegiri ba <br />Peimane moshkel daram...Merci ...Merci ...arezouAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-16204940527090557872012-09-21T12:21:14.684-07:002012-09-21T12:21:14.684-07:00خواهش میکنم برشتوک جون . امیدوارم درست کنی و لذت...خواهش میکنم برشتوک جون . امیدوارم درست کنی و لذتش رو ببری عزیزم .Arefehhttps://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-36678630981771159532012-09-21T11:28:44.949-07:002012-09-21T11:28:44.949-07:00من فکر میکردم نان خامه ای حتما بگینک پودر یا مایه ...من فکر میکردم نان خامه ای حتما بگینک پودر یا مایه خمیر میخواد تا پف کنه حتما اینو درست میکنم خیلی عالی به نظر می اد ممنونم از شما برای دستور خوبتونبرشتوکnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-59868389428055873802012-09-19T11:07:51.115-07:002012-09-19T11:07:51.115-07:00مرسیییییییی جیگر . جات خالی بودم .مرسیییییییی جیگر . جات خالی بودم .Arefehhttps://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-57847055888811761642012-09-19T09:39:39.113-07:002012-09-19T09:39:39.113-07:00ای جونم ...... دستت درد نکنه همسایه
چه خوشکل درشون...ای جونم ...... دستت درد نکنه همسایه<br />چه خوشکل درشون آوردیAtefehhttps://www.blogger.com/profile/06621789024958154624noreply@blogger.com