tag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post8410897671996076098..comments2024-03-14T03:31:08.041-07:00Comments on آشپزون : کیک یزدیArefehhttp://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comBlogger47125tag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-62573229144465636302015-03-10T03:59:35.260-07:002015-03-10T03:59:35.260-07:00 Natron= jooshe shirin Natron= jooshe shirin Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-2042925117823806382015-03-04T13:45:49.777-08:002015-03-04T13:45:49.777-08:00خواهش میکنم .
من به شخصه همیشه این دستور رو درست م...خواهش میکنم .<br />من به شخصه همیشه این دستور رو درست میکنم چون موادش برام همیشه فراهم هست و تعدادی که به من کیک یزدی میده خیلی اوکی هست . والی ون دستوری که خامه داره خیلی دستور خوبی هست ولی میگم برای من همه یکی هستند بستگی داره کدمشون قلق کارش دستتون بیاد ..........Arefehhttps://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-56768731483387858792015-03-04T13:42:30.704-08:002015-03-04T13:42:30.704-08:00ممنونممممم آرزو جون .ممنونممممم آرزو جون .Arefehhttps://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-3449432542293166962015-03-04T13:41:30.871-08:002015-03-04T13:41:30.871-08:00خواهش میکنم خانومی . عزیزم منظورم ٢٠٠ درجه سانتیگر...خواهش میکنم خانومی . عزیزم منظورم ٢٠٠ درجه سانتیگراد هست .Arefehhttps://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-11960090586557634732015-03-04T12:57:30.486-08:002015-03-04T12:57:30.486-08:00سلام، ممنون از دستور تهیه. من عاشق این کیک هستم و ...سلام، ممنون از دستور تهیه. من عاشق این کیک هستم و حتما آخر هفته درستش میکنم! فقط یه سوال: درجه فر که گفتین روی ۲۰ باش، به سانتیگراد گفتین یا فارینهایت.<br /><br />ببخشید چون من زیاد شیرینی نپختهام وارد نیستم و نمیدونم!<br /><br />باز هم ممنون که این دستور تهیه رو در اختیار ما گذاشتین! mojhttps://www.blogger.com/profile/03749533181849874966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-54498972272134170212014-09-01T02:46:43.929-07:002014-09-01T02:46:43.929-07:00ممنون از سخاوتت در اراىه تجربیات
عزیزم خودت کدوم ...ممنون از سخاوتت در اراىه تجربیات <br />عزیزم خودت کدوم یکی از دو رسپی رو پیشنهاد میکنی؟ Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-310339848887233652014-05-11T01:30:19.186-07:002014-05-11T01:30:19.186-07:00khaylli alli mese hamishe ma ke khylli lezat va es...khaylli alli mese hamishe ma ke khylli lezat va estefade mikonim .arezo<br />tAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-69722692562951177212013-10-25T11:29:46.982-07:002013-10-25T11:29:46.982-07:00سلام سمیره جون . عزیزم بله که بدونه نمک میوه هم کی...سلام سمیره جون . عزیزم بله که بدونه نمک میوه هم کیک پف میکنه الان همین دستور کیک یزدی که شما زیرش کامنت گذاشتید نمک میوه نداره )))))) . <br />عزیزم پف نکردن کیک دلیل زیادی داره : <br />۱) اصلا نباید در فر رو تا نیم سأعت اول پخت کیک به هیچ عنوان باز کنید .<br />۲) حتما باید مواد اولیه شما مثل تخم مرغ و کره و شیر ،... به دمیی محیط رسیده باشند یعنی سرد نباشند .<br />۳) حتما مایل کیک رو تو قالب تا ۲/۳ پر کنید جا برای پف کردن کیک بذرید . <br />۴) حتما باید اندازه گیریتون دقیق باشه طبق رسپی که استفاده میکنید باشد و خیلی دلیل دیگه .<br />۵) اگر حرارت فر بیشتر از حد گفته شده در رسپی باشد .<br />۶) یا اینکه قالب شما حجمش خیلی بیشتر از مایه کیکتون باشه یعنی قالب خیلی بزرگ انتخاب کنید .<br />۷) بیشتر از حد همزدن مایه کیکتون .<br />۸) حتما از سالم و با کیفیت بودن بکینگ پودری که استفاده میکنید مطئمن باشید .......Arefehhttps://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-61858378673505895372013-10-24T20:47:58.525-07:002013-10-24T20:47:58.525-07:00سلام وخسته نباشید به خاطر اموزشهای خوبتون.عارفه جو...سلام وخسته نباشید به خاطر اموزشهای خوبتون.عارفه جون میخواستم بدونم نمک میوه تو گنبدی گردن کیک یزدی تاثیر داره من خیلی دوست دارم کیکهایم مثل بیرون بشه اما نمی دونم چرا همش تخت میشه لطفا ریزه کاریها را برایم بگید.خدا به شما سلامتی بدهدسمیرهnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-59545194878362967652013-05-31T13:27:14.422-07:002013-05-31T13:27:14.422-07:00زینب جون من شرمنده میکنی عزیزم . شما خودتون خیلی...زینب جون من شرمنده میکنی عزیزم . شما خودتون خیلی با سلیقه و هنرمندی عزیزم .Arefehhttps://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-54514628479578568122013-05-29T22:34:46.699-07:002013-05-29T22:34:46.699-07:00مرسی عارفه عزیزم.من به آشپزیتون ایمان دارم .خوشمزه...مرسی عارفه عزیزم.من به آشپزیتون ایمان دارم .خوشمزه اس عالیهههههههههههه عالیییییzeinabhttps://www.blogger.com/profile/12087928021483756297noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-20111231984477143982013-05-14T13:35:22.403-07:002013-05-14T13:35:22.403-07:00نوش جونتون باشه شهرزاد جون . پیش خودمون بمونه من ه...نوش جونتون باشه شهرزاد جون . پیش خودمون بمونه من همیشه هل و دارچین رو همه دستورها بیشتر میریزم خوب عاشق عطر و بشون هستم دیگه . خوشحالم که دوست داشتید عزیزم و از این ممنونم که خبرش رو هم به من دادید تا من هم خوشحال بشم .Arefehhttps://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-33833361975505839722013-05-13T01:37:52.327-07:002013-05-13T01:37:52.327-07:00ممنون از رسپئ خوبتون. کيک هاخيلئ زيبا شدند، من هل ...ممنون از رسپئ خوبتون. کيک هاخيلئ زيبا شدند، من هل را سه برابر ريختم چون عطرشو خيلئ دوست دارم و فکر ميکنم کيک يزدئ هائ يزد هم عطر تندئ دارند برا همين خوشمزه و غير قابل مقاومت هستن!!! کيک من کمئ خشک بود به دليل اينکه مقدار کره رو يک دوم استفاده کردم،کلا از دستورتون خيلئ استفاده کردم، بازم ممنون از پيج خوبتون، موفق و سلامت باشيد<br />شهرزاد Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-64172844421267209042013-04-28T08:13:43.855-07:002013-04-28T08:13:43.855-07:00سلام عادله جون . عزیزم وقتی که مایع کیک رو توی قا...سلام عادله جون . عزیزم وقتی که مایع کیک رو توی قالب ریختی و قبل از گذاشتن داخل فر باید + رو با کرد که نوک اون رو توی روغن زدید یعنی چرب باشه روی کیکها بزنید .Arefehhttps://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-66226701239328633922013-04-28T07:39:06.883-07:002013-04-28T07:39:06.883-07:00 عارفه جون سلام ممنون از اموزشای خوبتون این +رو کی... عارفه جون سلام ممنون از اموزشای خوبتون این +رو کی باید روی کیک بذاریم عا دله هستم <br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-49012986215305140942013-03-18T13:35:27.274-07:002013-03-18T13:35:27.274-07:00خواهش میکنم . نوش جونتون .خواهش میکنم . نوش جونتون .Arefehhttps://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-62540143154985081412013-03-10T09:29:58.450-07:002013-03-10T09:29:58.450-07:00merci Khanoom Soltani aziz, hatman emtehan mikonam...merci Khanoom Soltani aziz, hatman emtehan mikonam.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-39074569903961313582013-03-08T02:49:58.480-08:002013-03-08T02:49:58.480-08:00نمیدونم والا عزیزم برای من هم عجیب هست . شاید دمای...نمیدونم والا عزیزم برای من هم عجیب هست . شاید دمای فر رو کم میزاری . میدونی برای این کیک اول باید فر رو روی ۲۰۰ درجه روشن کنی بعد از گذاشتن کیک دخل فر بعد از ۱۰ دقیقه تا ۱۷۵ درجه کم کنی .<br />Arefehhttps://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-51585499697182239542013-03-03T08:07:47.883-08:002013-03-03T08:07:47.883-08:00دوباره هم امتحان کردم ولی بازم همین اتفاق افتاده،...دوباره هم امتحان کردم ولی بازم همین اتفاق افتاده، خانوم سلطانی من هروقت تو کیکم شیر یا ماست یا آب میوه میریزم خمیر میشه نمیدونم چرا، شاید اینکه تخممرغ رو خوب نمیزنم یا شاید آرد رو یه دفعه میریزم، برام خیلی عجیبهAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-79446226402857992122013-03-02T09:22:28.681-08:002013-03-02T09:22:28.681-08:00عزیزم جالب که این رسپی خیلی پوک و سبک میشه . من ب...عزیزم جالب که این رسپی خیلی پوک و سبک میشه . من بارها درستش کردم عزیزم دوباره امتحان کن . خیلی هم داخل کپسولها رو پر نکن .Arefehhttps://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-48619385205754806012013-03-02T07:47:50.631-08:002013-03-02T07:47:50.631-08:00سلام و مرسی بابت دستور این کیک واقعا خوشمز، ولی ...سلام و مرسی بابت دستور این کیک واقعا خوشمز، ولی من یک مشکل دارم برا پختن این کیک، نمیدونم چرا با اینکه همهٔ این موارد رو رعایت کردم ولی کیکم خمیر شده، همیشه کیکم خوب میشه ولی نمیدونم چرا؟ چه کاری باید انجام داد که این مشکل پیش نیاد :-(Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-4865224771278681432012-12-05T10:56:24.000-08:002012-12-05T10:56:24.000-08:00خیلی ممنون دوست عزیز .
شما میتونید در صورت نداشتن...خیلی ممنون دوست عزیز .<br />شما میتونید در صورت نداشتن پیمانه از یک لیوان معمولی استفاده کنید .عزیزم ۱ پیمانه ماست ۲۴۵ گرم میشود . Arefehhttps://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-78935087155309651282012-12-02T15:52:32.322-08:002012-12-02T15:52:32.322-08:00کیکهای خیلی خوشمزهای به نظر میرسن ، فقط میتونم...کیکهای خیلی خوشمزهای به نظر میرسن ، فقط میتونم بپرسم که ۱ پیمانه ماست حدودا چند گرم میشه؟ Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-16143395482400756212012-11-29T13:03:30.749-08:002012-11-29T13:03:30.749-08:00خواهش میکنم عزیزم .خواهش میکنم عزیزم .Arefehhttps://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-3628968262806826712012-11-29T12:46:17.660-08:002012-11-29T12:46:17.660-08:00merci az javabetonmerci az javabetonAnonymousnoreply@blogger.com