tag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post9139484916214225995..comments2024-03-14T03:31:08.041-07:00Comments on آشپزون : شیرینی سوئدیArefehhttp://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-31625148123785075482014-03-18T00:55:59.160-07:002014-03-18T00:55:59.160-07:00سلام شهرزاد عزیزم .
بله عزیزم دقیقا مشکل از کاره ...سلام شهرزاد عزیزم .<br />بله عزیزم دقیقا مشکل از کاره هست که شیرنی شما پهن شد و شبیه بیسکویت شد . عزیزم باید اندازه گیری کاره خیلی دقیق و با ترازوی دیجیتال باشه و اینکه میتونید از کره مارگارین به جای کاره حیوانی استفاده کنید . Arefehhttps://www.blogger.com/profile/02515494929362152034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4278013738840770711.post-73171212458430077532014-03-17T13:19:23.096-07:002014-03-17T13:19:23.096-07:00ادمين عزيز اميدورام بزودئ پيام منو ببينئ و راهنماي...ادمين عزيز اميدورام بزودئ پيام منو ببينئ و راهنمايئم کنئ، من دستور شيرينئ سوئدئ رو امتحان کردم مزه اس خوب بود ولئ بهيچ وجه به شکل عکس ها در نيومد، و فسئ خوابيدن همه و شبيه بيسکوئيت شدن! واقعا تو ذوقم خورد چون انتظار داشتم با توجه به جوش شيرين حالت پف خودشونو حفظ کنن، نمئ دونم مشکل از نوع کره ائ است که در ايران موجوده؟ :(((((خيلئ ناراحت کننده بود!!!shahrzadhttps://www.blogger.com/profile/03379065811362497603noreply@blogger.com