مواد لازم :
سینه مرغ ١ عدد
نمک ۱/۲ چایی خوری خوری
فلفل سیاه ۱/۲ چایی خوری خوری
پودر سیر ۱/۲چایی خوری خوری
تخم مرغ ١ عدد
آرد سفید به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم
طرز تهیه :
این غذا را تقریبا همه بلد هستند فقط من چند نکته کوچیک را ذکر میکنم . برای طعم دار کردن سینه مرغ باید ادویه ها : نمک و فلفل سیاه و پودرسیر را با هم مخلوط کنید ( دوستان پیشنهاد میکنم حتما از این ترکیب استفاده کنید تا تفاوت در طعم شنسل را به خوبی متوجه شوید ) . سپس سینه مرغ را لایه پلاستیک فریزر قرار دهید با بیفتک کوب کمی لبهای ضخیم را بکوبید و با دست مخلوط ادویه بالا رو به خورد سینه مرغ بدهید .
سپس سینهها رو ابتدا در آرد سفید بعد در ترکیب تخم مرغ زده شده که بهتره که با کمی زعفران مخلوط کنید و در آخر آرد سوخاری بغلتانید این کار را با حذف آرد سفید دوباره تکرار کنید تا آرد سوخاری بیشتری جذب سینه مرغ بشود . سپس وقتی آماده شدند سینهها را ۱ سأعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند . بعد از استراحت شنسل را در روغن کم سرخ کنید (احتیاج به روغن فراوان نیست) ولی حتما باید از قبل روغن گرم شده باشد و با حرارت متوسط که هم مغز پخت شود و هم شنسلهای خوشرنگی داشته باشید . من همراه با سیب زمینی سرخ کرده و سبزیجات بخارپز و نان خانگی سرو کردم .
سارا:
پاسخحذفممنون عزیزم بابت دستور مفیدت ..
ولی دلم نیومد نگم:
عجب آفتاب دل انگیزی!
خیلی زیباست !
من خیلی وقته که آفتاب تو خونه ام نمی یاد!
:(
این عکس ها رو که دیدم, آفتاب دلم خواست!!
:)
موفق باشی عارفه جون
خیلی ممنون سارای عزیزم . جایی که من زندگی میکنم شاید یکماه ما هم رنگ آفتاب نبینیم یا در طول روز نیم سأعت بیشتر افتاب نباشه حالا من رو تصور کن بشقاب به دست جلوی پنجره نشستم کشیک آفتاب رو میدم ))))))) که سریع عکس بگیرم تا عکسم با کیفیت باشه ))))))))) . پس کاملا درکت میکنم عزیزم .
حذفخيلي با سليقه هستين عارفه جان
پاسخحذفخیلی ممنون دوست عزیزم .
حذفچقدر عالیه عارفه جان.مرررررسی
پاسخحذفمرسییییییییییییی آقا بابک .لطف دارید شما .
حذفعالیه
پاسخحذفخیلی خوش مزه به نظر میاد
ممنون دوست
خواهش میکنم دوست جدید و عزیزم .
حذفمن عاشق غذاهایی هستم که با مرغ درست میشه.و این یکی از بهتریناشه حتما دروستش میکنم مرسی
پاسخحذفامیرا جان از الان نوش جونتون . ممنونم .
حذفچقدهر خو شمزه ایراندخت
پاسخحذفلطف دارید ایراندخت عزیز . جاتون سبز بود عزیزم .
حذف