Loading...

۱۳۹۱ فروردین ۳۰, چهارشنبه

گراتن پاستا فارفاله ( پروانه‌ای )


مواد لازم :
پاستا فارفاله 
بلونزه سٔس  
فلفل دلمه رنگی‌ 
قارچ 
سٔس سفید  پنیر موتزرلا 
نمک و فلفل و پودر آویشن  

طرز تهیه :
 این غذای خیلی‌ راحت و مورد علاقه بچّه‌ها هست چون هم پاستا دوست دارن و هم پنیر پیتزا . دختر من که خیلی‌ از این غذا استقبال کرد . پاستا را طبق معمول در آب جوش بجوشانید کمی‌ بیشتر باید بجوشد تا خوب پخته شود . سٔس سفید درست کنید به این صورت که ۲ قاشق سوپ خوری کره را در قابلمه مناسب ریخته روی حرارت قرار دهید وقتی‌ ذوب شد ۲ قاشق سوپ خوری آرد را اضافه کنید چند ثانیه آرد را هم تفت دهید حالا ۲ لیوان شیر گرم را کم کم اضافه کنید مراتب در حین ریختن شیر هم بزنید تا آرد گلوله نشود کمی‌ روی حرارت بماند تا غلیظ شود سپس وقتی‌ از حرارت برداشتید میتوانید به دلخواه خامه یا پنیر چدار اضافه کنید تا لذیذتر شود . مایه گوشتی درست کنید به آن فلفل دلمه‌ای رنگی‌ و قارچ هم اضافه کنید . سپس ظرف مناسب فر‌ را کمی‌ چرب کنید ابتدا پاستا نیم پز شده در ظرف ریخته بعد مایه گوشتی و روی آن سٔس سفید اینکار را تکرار کنید همه مواد تمام شود و روی آخر کار سٔس سفید باشد روی آن را هم با پنیر موتزرلا بپوشانید . ظرف را در ۱۷۰ درجه به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه قرار دهید.



۲ نظر:

  1. عارفه جون منم گراتن این جوری با پاستا زیاد درست می کنم ولی مال شما خیلی خوشگل تره! دست گلت درد نکنه!

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. لطف داری شبو جون . خودت خیلی‌ هنرمندی عزیزم .

      حذف