Loading...

۱۳۹۱ خرداد ۱۱, پنجشنبه

کیک پوست پرتقال


مواد لازم :
کره ۱۸۵ گرم
شکر ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲۵۰ گرم
شیر گرم ۱۸۵ میلی‌ لیتر
رنده پوست پرتقال ۵۰ گرم
بکینگ پودر ۲ قاشق سوپ خوری


طرز تهیه :
کره و شکر را با هم زن برقی بزنید تا کاملا یکدست شود . سپس تخم مرغ را اضافه کنید ۵ دقیقه دیگر هم بزنید . آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید به تناوب همراه شیر گرم به مواد بالا اضافه نمایید در آخر هم رنده پوست پرتقال را اضافه کنید در قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید در فر‌ از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار دهید .


۶ نظر:

  1. وای چه رنگییییییییییییی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مرسیییییییییییییی هانیه جون .

      حذف
  2. سلام تونید این موادی که گفتیم شکر ...شیر و آرد رو با پیمانه بگید؟ من ترازوی درست حسابی ندارم.مرسی.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام فرشته جان . شکر : ۱ و ۱/۲ پیمانه ، آرد : ۱ ، ۱/۲ پیمانه + ۱ قاشق سوپ خوری سر پر ، شیر : ۱ پیمانه که یک قاشق سوپ خوری ازش بّر داری ، کره هم میتونی‌ یک قالب ۲۰۰ گرمی استفاده کنی‌ که از روش یک قاشق چایی خوری بّر داری .

      حذف
    2. سلام ببخشید یه سوال داشتم میشه کیک هایی که آموزش میدید تو ماکروفر هم پخت آخه مال من خیلی کیک هام خوب در نمیاد گفتم شاید مشکل از فر باشه.ممنون میشم اگه جواب بدین‌.

      حذف
  3. سلام ببخشید یه سوال داشتم این کیک هایی که شما آموزش میدید میشه تو ماکروفر هم پخت ؟؟؟

    پاسخحذف