۱۳۹۱ دی ۲۵, دوشنبه

گواکاملو (Guacamole ) _ پیش غذای مکزیکی


مواد لازم :
آواکادو  ٢ عدد 
آبلیمو  ٣ قاشق سوپ خوری 
گشنیز خورد شده ٣ قاشق سوپ خوری 
سیر  له شده  ١حبه 
فلفل چیلی  ١ عدد خورد شده 
گوجه فرنگی  ١ عدد 
پیازچه یا پیاز  ١ عدد متوسط 
نمک و فلفل  به میزان لازم 
ادویه گواکاملو  به میزان لازم


طرز تهیه :
قبل از اینکه طرز تهیه رو بگم باید از گیلدا جون تشکر کنم که من این پیش غذا رو از اون یاد گرفتم .

آواکادو رو از واسط با چاقو برش بزنید و گرفتن هر کدوم از برش ها در دو دست و بپیچانید اون هم به جهت مخالف  به دور هسته به راحتی از هسته جدا میشه . سپس با قاشق داخل آنها را خالی کنید . و با کمک چنگال خوب له و پوره کنید  . سپس  یا پیازخورد  شده ، گوجه فرنگی خورد شده ، ، فلفل چیلی  خورد شده ، گشنیز خورد شده مخلوط کنید . به آن نمک و فلفل و درصورت دسترس بودن ادویه گواکاملو را ریخته در آخر هم آبلیمو را بریزید .موقع سرو هسته آواکادو را وسط آن قرار دهید چون معتقد هستند آبلیمو و هسته آواکادو در این پیش غذا باعث حفظ رنگ و خوشرنگ شدن رنگ آواکادو میشه . من با چیبس ترتیلا سرو کردم .


۱۰ نظر:

  1. به به ، پست جدید از عارفه جان ؛ چقدر خوشگله ، من عاااااشق آواکادو هستم ؛ پس لطفا برای منم کنار بذار ؛ دست گل هردوتون درد نکنه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. قربونت رز جون . بیا عزیزم برات نگه داشتم .

      حذف
  2. به به ، نوش جونتون عارفه جون
    راست میگی با این چیپس ها خیلی میچسبه
    خانومی کم پیدا هستی ؟؟ کجایی ، ؟؟ همه چیز روبراه هست ؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. دستت درد نکنه گیلدا جون .
      قرارداد اینترنتم تمام شده بود تا دوباره اینترنت بگیرم یک مدت طول کشید .

      حذف
  3. چه راحته و چقدر هم خوشمزه!
    عارفه جون من عاشق این دیزاین اتم! خیلی تکن!

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. قربونت شبو جونم . لطف داری عزیزم . چشمت قشنگ می‌بینه عزیزم .

      حذف
  4. منم هم اواكادو دوس دارم هم گواكامول زيادم درست مي كنم ولي اين جريان هسته وسطش و اولين باره مي شنوم
    برام جال بود :)) مرسي

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نوش جونت لاله جون . من هم از گیلدا جون یاد گرفتم برای من هم جالب بود .

      حذف
  5. به به به نظر که خیلی خوشمزست مرسی عزیزم

    پاسخحذف