مواد لازم :
تخم مرغ 1 عدد
ارد 2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
اب پرتقال 1/2 پیمانه
رنده پوست پرتقال 1 عدد
بکینگ پودر 2 قاشق چایی خوری
نمک 1 پنسه
طرز تهیه :
باید در ابتدا از لیلا جون دوست عزیزم تشکر کنم که این کیک خوشمزه را از وبلاگ این دوست هنرمندم درست کردم .
قالب لوف را چرب و ارد پاشی میکنید و کنار بگذارید . ارد و بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید . تخم مرغ و شکر و رنده پوست پرتقال را با هم زن برقی خوب هم بزنید تا یکدست شود . سپس روغن مایع را اضافه کنید به ترتیب شیر و اب پرتقال و ارد را اضافه و مخلوط میکنید نباید کیک را زیاد هم بزنید . مایه کیک را در قالب لوفی که چرب کردید بریزید و قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت تقریبی 45 تا 60 دقیقه قرار دهید . این کیک خیلی پف نمیکند بافتش نرم و سفید و یکم مرطوب هست .
پاسخحذفاین ١ تخم مرغ چه ها کرده ه ه ه ه :)))))
دست شما درد نکنه
قربونت گیلدا جون .
حذفبه به چه خوشمزست این کیکت ، مثل دستور کیک منه ، فقط وانیل نداره :))))) پس میدونم خیلی خوشمزست ، دست گلت درد نکنه
پاسخحذفمرسیییییییییییییی دوست جونم .
حذفاین کیک های یک تخم مرغی ، خیلی عالی هستند ،با وجود این که تخم مرغشون کمه ولی خیلی بافت خوبی هم دارند .دستتون درد نکنه و نوش جان
پاسخحذفقربونت ارغوان جونم .
حذفخیلی عالیه عزیزم :) درجه فر رو نگفتی همون 180 درجه ست آیا؟
پاسخحذفبله زهرا جون ۱۸۰ درجه هست .
حذفنووووووووووووش جوونت باشه عالی شده عکسها هم 200000
پاسخحذفدستت درد نکنه لیلا جون . عالییییییییی بود .
حذفمرسی حتما امتحان میکنم
پاسخحذفاز الان نوش جونتون عزیزم .
حذفشما نمره 20 هستید
پاسخحذفممنونممممممم لطف دارید شما .
حذفبا سلام.یه سوال داشتم..منظورتون از پیمانه چیه؟یه استکان یا لیوان؟و اینکه من هر کاری میکنم پف کیکم میخوابه..اشکال کارم کجاست؟
پاسخحذفدوست عزیز منظور از پیمانه و قاشقهایی که گفته میشه تو رسپیها آنهایی هست که مخصوص قنادی هست که میتونید به همین نام از فروشگاهای لوازم قنادی تهیه کنی .
حذفدر مورد خوابیدن پف کیک وقتی قالب رو توی فر گذاشتید به هیچ عنوان در فر تا نیم ساعت اول پخت باز نکنید و حتما مواد اولیه که استفاده میکنی مثل کره و تخم مرغ سرد نباشه یعنی به دمای محیط رسیده باشه ....
مرسی عزیزم کیک فوق العاده یی شد لیلا جون
پاسخحذفخواهش میکنم عزیزم .
حذف