مواد لازم :
کره یا روغن صاف قنادی ۷۵ گرم
آرد ۱۲۵ گرم
سفیده تخم مرغ ۳۵ گرم
پودر قند ۴۵ گرم
شربت غلیظ یا عسل ۱۰ گرم
وانیل ۱/۸ قاشق چایی خوری
طرز تهیه :
کره یا روغن صاف قنادی را همراه با آرد در ظرفی ریخته با دور تند همزن میزنیم تا خمیر سفید رنگ و نرم شود . در ظرف دیگری سفیده تخم مرغ و پودر قند و شربت غلیظ یا عسل و وانیل را بریزید با قاشق هم بزنید تا کاملا یکدست شوند سپس به مخلوط قبلی اضافه کنید خوب با دست یا قاشق مخلوط کنید تا یک خمیر لطیف و شل بدست آید مواد را در قیف با ماسوره شکوفه بریزید در سینی فر کاغذ روغنی بندازید با فاصله روی آن شکوفه بزنید روی شکوفهها را بدلخواه ترافل رنگی یا نگین خوراکی تزئینی بگذارید . سینی را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۵ به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار میدهیم .
چه ناز و خوشکلند
پاسخحذفچشمات خوشگل میبینه گیلدا جون . مرسییییییییییییییییی عزیزم .
حذفچقدر ظریف و شیک شدن ،و خوشمزه به نطر میان .دست شما درد نکنه عارفه جون
پاسخحذفقربونت ارغوان جون . جات خالی بود عزیزم .
حذفmerci az tozihat.
پاسخحذفmishe age baraton magdore andazeharo ba dcl begin.
mamnon
سعی میکنم دوست عزیز . برای شما یک لینکی میدم از وبلاگ دوست خوبم لیلا جون که تبدیلها رو گذاشته شما این لینک رو کپی و تو گوگل پیس کنید تا بتونید پیداش کنید . فعلا میتونید پیداش کنید میتونید از اون استفاده کنید عزیزم .
حذفhttp://www.yemalilar.com/search/label/%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%D9%87%20%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%20%D9%87%D8%A7
عالی شدن عزیزم مثل شکوفه های درخت گیلاس میمونه :)
پاسخحذفدستت درد نکنه
قربونت لیلا جون .
حذفچه تشبیه قشنگیییییییییییی . مرسییییییییی عزیزم .
باسلام شما سفارش هم قبول میکنید همه مطالب شما عالیه ممنون
پاسخحذفخواهش میکنم دوست عزیز شما لطف دارید . متاسفانه من ایران نیستم )))) و نمیتونم سفارش یا کلاسی داشته باشم .
حذفسلام.ممنون از دستوزتون.میشه لطف کنید بگید 35 گرم سفیده چند تا سفیده به عدد میشه؟یعنی سفیده ی چندتا تخم مرغ.آخه من ترازوم خیلی درست کار نمیکنه و دقیق نیس
پاسخحذفخانومی اگر از یک تخم مرغ درشت ( ٦٠ گرمی ) استفاده کنید میشه سفیده یک عدد تخم مرغ ..........
حذف