Loading...

۱۳۹۲ آذر ۸, جمعه

کیک سیب


مواد لازم :
کره ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق چایی خوری
سیب ۲ عدد
مارمالاد زردآلو به میزان لازم


طرز تهیه :
ابتدا کره و شکر را با هم زن برقی بزنید تا یکدست شوند سپس تخم مرغها را یکی‌ یکی‌ اضافه کنید . آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید همراه با شیر به تناوب به مایه قبلی‌ اضافه کنید . مواد را در قالب ۲۳ سانتی چرب و آرد پاشی شده بریزید سپس سیبها را  نازک برش دهید روی کیک بچینید روی سیبها را مارمالاد زردآلو بزنید قالب را در فر‌ از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید .سپس به دلخواه موقع سرو کمی‌ پودر دارچین روی آن بپاشید .

۴ نظر:

  1. اينقد دلم يه برش از اين كيك خوشمزه عارفه پز با يه فنجون چايى مى خوااااااااد !!!! نوش جون اونايى كه خوردن!

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. قربون شبو جون مهربونم . جات خالی‌ بود دوستم ......******

      حذف
  2. سلام خوبین؟
    من عاشق این کیکم دستتوندرد نکنه
    خیلی هم زیباست ...

    پاسخحذف