Loading...

۱۳۹۳ تیر ۱۳, جمعه

کتلت


مواد لازم :
گوشت چرخ کرده     ٣٠٠ گرم
سیب زمینی   ٣ عدد متوسط
پیاز   ١ عدد
تخم مرغ    ١ عدد
نمک و فلفل و زرچوبه    به میزان لازم



طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی و پیاز را رنده ریز کنید و کاملا آب آنها را بگیرید . سپس به گوشت چرخ کرده به همراه نمک و فلفل و زرچوبه اضافه کنید تخم مرغ را هم بریزید خوب مواد شامی را با هم ورز دهید به دلخواه میتونید کمی سبزی معطر خشک و ١ قاشق سوپ خوری آرد سوخاری و یک حبه سیرهم بریزید . سپس در روغن داغ شده با حرارت کم سرخ کنید تا شامی مغز پخت هم شوند . بد از سرخ کردن یا در صفی بگذارد تا روغن اضافه آنها برود و یا روی دستمال آشپزخونه بچینید تا کاملا روغن اضافه شامی ها کشیده شود . من با نون بربری خونگی سرو کردم که دستور نون بربری رو میتونید اینجا ببینید .


۴ نظر:

  1. چه رنگی هم داره عزیزم ، منکه میدونم نون بربری عارفه پز چیهههه ، عاااالی ، دستت درد نکنه

    پاسخحذف
  2. نوش جونتون باشه عاطفه جون ،واقعا شامی داغ با بربری داغ دیگه خوشی ازین بیشتر نمی شه .دستتون درد نکنه عزیزم

    پاسخحذف
  3. اين با كتلت چه تفاوتي داره ؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. با کتلت فرقی ندارد.

      حذف