Loading...

۱۳۹۳ شهریور ۱۱, سه‌شنبه

کیک رول پودینگ کشمشی


مواد لازم برای خمیر :
آرد   ٥٠٠ گرم
خمیر مایه   ٧ گرم
شیر گرم    ٢٠٠ میلی لیتر
تخم مرغ     ١ عدد
شکر    ٦٠ گرم
کره    ٨٠ گرم
رنده پوست لیمو    ١عدد
نمک   ١ قاشق چایی خوری
مواد لازم پودینگ میانی کیک :
شیر  ٢٥٠ میلی لیتر
زرده تخم مرغ    ٣ عدد
شکر   ٦٠ گرم
آرد    ١ قاشق چایی خوری
نشاسته ذرت    ١ و ١/٢ قاشق چایی خوری
کره    ٢٥ گرم
وانیل    ١ قاشق چایی خوری
کشمش    به میزان لازم


طرز تهیه :
 در شروع باید بگم یکی از بهترین چیزهای بود که درست کردم یعنی در حد فوق عالی خوشمزه بودش !!!!!!!
در ابتدا ٣ قاشق سوپ خوری از شیر گرم را به همراه خمیر مایه و کمی شکر در ظرفی ریخته ١٠ دقیقه زمان دهید تا عمل بیاید . سپس خمیر مایه عمل آمده با تمام مواد دیگر به جز کره و نمک مخلوط کنید و به مدت ٣ دقیقه ورز دهید . خمیر را چونه بگیرید و در جای گرم به مدت ٢٥ دقیقه بگذارید استراحت کند . پس از این مدت کره و نمک را به خمیر اضافه کنید دوباره ورز دهید پس از آن دوباره خمیر را چانه بگیرید و در ظرف چرب شده قرار دهید روی آن بعلاوه بزنید ظرف را کاملا بپوشانید و در جای گرم به مدت ١ ساعت قرار دهید تا استراحت کند . در این فاصله پودینگ را آماده کنید به این صورت که زرده و شکر را در ظرفی ریخته هم بزنید شیر را کم کم در حین هم زدن اضافه کنید آرد و نشاسته ذرت را هم اضافه کنید خوب هم بزنید تا یکدست بشه حالا این مایه را در قابلمه مناسب بریزید روی حرارت با شعله کم قرار دهید تا غلیظ شود وقتی از حرارت برداشتید کره و وانیل را اضافه کنید . حالا خمیر را که استراحت کرده و حجم آن ٢برابر شده کمی ورز دهید سپس به وسیله وردنه به صورت مستطیل پهن کنید روی آن را کاملا با پودینگ سرد شده کاملا بپوشانید روی آن را کشمش بریزید و سپس رول کنید با چاقوی تیز به فاصله ٣سانتی برش دهید باید تقریبا ٨ تا روی بشه !!! حالا در قالب گرد ٢٨ سانتی که کف آن کاغذ روغنی  انداختید به صورت استوانه ایستاده کنار هم قرار دهید به صورت یک گل بچینید روی قالب را بپوشانید و به مدت ١ ساعت دیگه در جای گرم استراحت دهید . سپس قالب را در فر ١٧٥ درجه به مدت ٣٠ دقیقه قرار دهید بعد از پخت روی آن را کره آب شده با برس بمالید و روی آن پودر قند بپاشید .


۳ نظر:

  1. سلام عارفه جان ممکنه لطف کنید از مراحل کار هم عکس بگزارید خیلی کمک میکنه البته به ما ممنون

    پاسخحذف
  2. سلام عارفه جون. خیلی عالی شده. هوس افتادئم درست کنم. نوش جونتون عزیزم.

    پاسخحذف
  3. سلام میشه لطف کنید و مثل دسورهی دیگر مراحل کار را با عکس نشان دهید؟ ممنون

    پاسخحذف