Loading...

۱۳۹۵ اسفند ۱۹, پنجشنبه

کیک نارگیل


مواد لازم : 
٢٥٠ گرم         آرد
١ و ١/٢ قاشق چايى خورى         بکینگ پودر 
١/٢ قاشق چايى خورى           بكينگ سودا ( جوش شيرين ) 
١ و ١/٢ قاشق چايى خورى      وانيل
١٥٠ گرم        شکر


١ پنسه           نمک
٣ عدد           تخم مرغ
١٧٠ گرم        كره نرم شده در دماى محيط 
١٥٠ ميلى ليتر       شير
١٠٠ گرم          پودر نارگیل 



طرز تهيه :
در شروع بايد از عكسهايى كه خيلى هول هولكى و بدونه تزيين هست عذرخواهى ميكنم. اين كيك خوشمزه رو سركار درست كردم و ديگه خيلى سريع بدون تزيين ازش عكس گرفتم و چون خیلی خوشمزه بود با همین عکسها دستورش رو برای شما اینجا میذارم تا هر وقت که دوباره خوشگل اسیون درست کردم عکس رو عوض میکنم 😊



در ابتدا كره و شكر را خوب هم بزنيد تا سبك و كرمى و سفيد شود . سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه كنيد يعنى چى ؟؟ يعنى اينكه بعد از ريختن هر يك دونه تخم مرغ خوب با هم ن برقى هم بزنيد وقتى محدود شد بعدى را اضافه كنيد وانيل را هم در اين مرحله اضافه كنيد اگر أسانس بادام هم داريد ميتونيد به دلخواه كمى در اين مرحله بريزيد .

شير را هم در اين مرحله در دو مرحله بريزيد و هم بزنيد . تمام مواد خشك ( آرد ، نمك ، بكينگ پودر ، بكينگ سودا ) را با هم مخلوط و الك كنيد و در چند مرحله به مايه كيك اضافه و مخلوط كنيد و در آخر هم پودر نارگيل وا ريخته و با دور كند همزن به آرامى مخلوط كنيد .



قالب گرد ٢٦ سانتى را كمى چرب كنيد كاغذ روغنى بگذاريد و مايه كيك را داخلش بريزيد و در فر از قبل گرم شده به مدت تقريبى ٤٥ تا ٥٠ دقيقه با درجه ١٧٠ سانتی گراد قرار دهيد .



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر