Loading...

۱۳۹۳ آبان ۲۴, شنبه

قیمه خشک


مواد لازم :
گوشت چرخ کرده      ٣٠٠ گرم
پیاز    ١ عدد
لپه    ١ پیمانه
زرشک     ١/٢ پیمانه
رب گوجه فرنگی     ٣ قاشق غذا خوری
لیموعمانی    ٢ عدد درشت
زعفران آب کرده      به میزان لازم
گلاب      ١/٢ قاشق چایی خوری
پودر دارچین     ١/٢ قاشق چایی خوری
نمک و فلفل و زردچوبه    به میزان لازم



طرز تهیه :
در ابتدا باید بگم من این خورشت قیمه خوشمزه و فوری رو از روی دست رزی جون دوست هنرمندم از وبلاگ خوبه آشپزی با صنم بانو درست کردم . همینجا از رزی جون با سلیقه وهنرمند تشکر میکنم .
در ابتدا پیاز را سرخ میکنیم گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم و تفت میدهم سپس لپه خیس خورده را بریزید تفت دهید زردچوبه و نمک و فلفل  و رب گوجه را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس کمی آب بریزید زمان دهید تا لپه پخته شود . وقتی خورشت چند جوش خورد لیموعمانی را که چند جای اون را با نوک چاقو سوراخ کردید را در خورشت بیندازید دوباره زمان دهید تا خورشت به روغن بیفتد در اواخر پخت به آن پودر دارچین زعفران آب شده و گلاب و زرشک را اضافه کنید . در مجموع این خورشت باید کم آب باشد به دلخواه میتواند خلال بادام هم بریزید و در نهایت با سیب زمینی سرخ شده سرو کنید .



۲ نظر:

  1. جوونم سلیقه جوونم قیمه به به

    پاسخحذف
  2. به به ، چقدر میزهای غذات رو دوست دارم عارفه جان ، نوش جونتون باشه عزیزم ، عطر خورشتت منو مست کرد ، چه اسم بامزه ای هم روش گذاشتی :)))

    پاسخحذف