Loading...

۱۳۹۳ آذر ۴, سه‌شنبه

ترشی لبو


مواد لازم :
لبو    ٤ عدد
 سیر    ٣ حبه
موسیر   ٣ پرک
نعنا خشک     ٢ قاشق چایی خوری
پودر گلپر      ١/٢ قاشق چایی خوری
سرکه     به میزان لازم
نمک   به میزان لازم


طرز تهیه :
در ابتدا  لبوها را با مقدار کمی آب بپزید ( دوستان خارج از کشور میتونند از لبهای پخته شده که در فروشگا ها میفروشند هم استفاده کنند ) سپس بعد از پخت کمی که سرد شد پوست آنها را بکنید و رنده درشت کنید . موسیر را هم چند ساعتی در آب بخیسانید تا تازه شوند سپس از آب خارج کنید و کاملا با دستمال آشپزخانه آب آن را بگیرد . سپس سیر و موسیر را هم رنده  و به لبو اضافه کنید نعنا و پودر گلپر و کمی نمک را هم بریزید روی آن سرکه در حدی بریزید که روی ترشی را بگیرد . این ترشی سریعا قابل مصرف هست اصلا احتیاج به جا افتادن نداره !!!!



۵ نظر:

  1. عارفهههههههههههههههه دلممممممممممممم تنگ بود واست..واسه خودت و کارات...به به
    چه عکسای خوشگلی

    پاسخحذف
  2. I did it. wonderful. thank you so much

    پاسخحذف
  3. عارفه جون عالی بود

    پاسخحذف
  4. دوست محترم میشه بفرمایید موسیر از کجا (آلمان) تهیه کردید؟!

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. فروشگاه های ایرانی اصلا برای همین مورد خاص باز شدند دیگه خخخخ !!! برای من مادرم از ایران آورد ولی من در فروشگاه ایرانی در آلمان دیدم که دارند .

      حذف