۱۳۹۳ آذر ۱۶, یکشنبه

کیک سفیده تخم مرغ


مواد لازم :
سفیده تخم مرغ       ٦ عدد
پودر قند     ١ پیمانه
آرد     ١ و ١/٢ پیمانه
نشاسته ذرت      ٢ قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر    ١ قاشق چایی خوری
نمک     ١/٤ قاشق چایی خوری
دانه خشخاش ( mohen ) ( poppy seeds )      ٢ قاشق سوپ خوری
رنده پوست لیمو     ١ قاشق چایی خوری
آب لیمو    ١ قاشق سوپ خوری
کره ذوب و سرد شده     ٣٠ گرم


طرز تهیه :

سفیده تخم مرغ را با سرعت متوسط هم بزنید تا سفت و سفید شود . در حین هم زدن ٢ قاشق سوپ خوری از پودر قند را بریزید . سپس در بقیه پودر قند را با آرد و نشاسته ذرت , نمک , خشخاش و بکینگ پودر مخلوط و سپس نصفی از سفیده ها که فرم دادید را اضافه کنید و هم بزنید آب لیمو را همراه با رنده پوست لیمو اضافه کنید و به آرامی به صورت دورانی هم بزنید و مخلوط کنید سپس بقیه سفیده تخم مرغ را بریزید و در آخر هم کره ذوب و سرد شده را اضافه و مخلوط کنید . قالب مناسب تو خالی را با کره چرب و آرد پاشی کنید مایه کیک را بریزید سپس در فر ١٨٠ درجه از قبل گرم شده به مدت تقریبی ٣٠ تا ٤٠ دقیقه قرار دهید .


۲ نظر:

  1. جالب بود ، تا حالا فقط با سفیده کیک درست نکردم ، بافتش هم خوب شده ، دستت درد نکنه عزیزم

    پاسخحذف
  2. عالیه عارفه خانوم هنرمند

    پاسخحذف