۱۳۹۳ دی ۲۶, جمعه

خورشت آلو و اسفناج


مواد لازم :
اسفناج     ١ کیلو پاک نکرده
گوشت چرخ کرده    ٣٠٠ گرم
پیاز    ١ عدد
پیاز سرخ کرده     ١ قاشق سوپ خوری
آلو    بمیزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه     به میزان لازم
رب انار     ١ قاشق سوپ خوری
آب نارنج یا لیمو    به میزان لازم


طرز تهیه :
در ابتدا اسفناج را پاک و بشورید . گوشت چرخ کرده را هم با پیاز رنده شده نمک و فلفل و کمی زرچوبه خوب ورز دهید و کوفته قلقلی درست و سرخ کنید . اسفناج را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت حرار دهید در ابتدا آب میندازد و بعد که تبخیر شد روغن بریزید و سرخ کنید کمی که سرخ شد پیاز داغ را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط هم شوند سپس در این مرحله آب بریزید زیر حرارت را کم کنید و زمان دهید تا خورشت غلیظ شود . کمی که خورشت به غلظت رسید کوفته قلقلی های سرخ شده را به همراه کمی نمک و فلفل و آلوها و رب انار و آب نارنج یا لیمو اضافه کنید و بازارد تا خورشت جا بیفتد و آماده شود . من خورشت رو کم آب درست کردم شما میتونید به دلخواه کمی آب دار تر درست کنید . ورژن دیگه پخت این خورشت را میتونید دراینجا ببینید .


۲ نظر:

  1. هووووم ، با رب انار چه شود ، تا حالا این مدلی درست نکردم ، عجیب دلمان خواست سر ظهری ، دستت درد نکنه دوست با سلیقه ی من :*

    پاسخحذف
  2. نوش جونت عارفه جون .خیلی به به ..

    پاسخحذف