مواد لازم :
اسفناج ١ کیلو پاک نکرده
گوشت چرخ کرده ٣٠٠ گرم
پیاز ١ عدد
پیاز سرخ کرده ١ قاشق سوپ خوری
آلو بمیزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رب انار ١ قاشق سوپ خوری
آب نارنج یا لیمو به میزان لازم
طرز تهیه :
در ابتدا اسفناج را پاک و بشورید . گوشت چرخ کرده را هم با پیاز رنده شده نمک و فلفل و کمی زرچوبه خوب ورز دهید و کوفته قلقلی درست و سرخ کنید . اسفناج را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت حرار دهید در ابتدا آب میندازد و بعد که تبخیر شد روغن بریزید و سرخ کنید کمی که سرخ شد پیاز داغ را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط هم شوند سپس در این مرحله آب بریزید زیر حرارت را کم کنید و زمان دهید تا خورشت غلیظ شود . کمی که خورشت به غلظت رسید کوفته قلقلی های سرخ شده را به همراه کمی نمک و فلفل و آلوها و رب انار و آب نارنج یا لیمو اضافه کنید و بازارد تا خورشت جا بیفتد و آماده شود . من خورشت رو کم آب درست کردم شما میتونید به دلخواه کمی آب دار تر درست کنید . ورژن دیگه پخت این خورشت را میتونید دراینجا ببینید .
هووووم ، با رب انار چه شود ، تا حالا این مدلی درست نکردم ، عجیب دلمان خواست سر ظهری ، دستت درد نکنه دوست با سلیقه ی من :*
پاسخحذفنوش جونت عارفه جون .خیلی به به ..
پاسخحذف