Loading...

۱۳۹۳ بهمن ۱۴, سه‌شنبه

کیک گلابی دارچینی


مواد لازم : 
کره     ۱۰۰ گرم 
شکر    ۱۵۰ گرم 
تخم مرغ    ۲ عدد 
آرد     ۲۰۰ گرم 
آب لیمو تازه     نصف یک لیمو 
رنده پوست لیمو     نصف یک لیمو 
وانیل   ۱ قاشق چایی خوری 
بکینگ پودر   ۱قاشق چایی خوری 
پودر دارچین    ۱/۲ قاشق چایی خوری 
نمک   ۱ پنسه 
جوز هندی رنده شده    ۱/۴ قاشق چایی خوری 
گلابی    ۲ عدد درشت 
مواد لازم برای رویه کیک : 
شکر قهوه ای     ۲ قاشق سوپ خوری سر پر 
پودر دارچین     ۲ قاشق چایی خوری


 طرز تهیه : 
در ابتدا باید بگم این کیک خیلی خوشمزه بود از من گفتن بود و از شما ها هم سریعا درستیدند خخخخخ


 برای درست کردن این کیک خوشمزه در شروع کره و شکر و وانیل و رنده پوست لیمو و آب لیمو را با هم در ظرفی بریزید و با هم زن برقی هم بزنید . سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . در آخر هم تمام مواد خشک ( آرد , نمک , بکینگ پودر , پودر دارچین , رنده جوز هندی ) با هم در ظرفی مخلوط کنید و به مواد کیک اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی داشته باشید .


قالب گرد ۲۶ سنتی را چرب کنید و کف آن را هم کاغذ روغنی قرار دهید مایه کیک را داخل قالب بریزید سپس گلابیها را که پوست کندید و ورقه کردید را روی خمیر بچیند و روی گلابیها را با مواد رویه ( شکر قهوه ای + دارچین مخلوط شده ) بپوشانید . قالب را در فر ۱۷۵ درجه از قبل روشن و گرم شد به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه قرار دهید .


۱ نظر:

  1. حتما خوشمزست ، هم ظاهرش ، هم ترکیب دارچین و گلابی عالیه، دست گلت درد نکنه

    پاسخحذف