Loading...

۱۳۹۱ اردیبهشت ۳, یکشنبه

مافین توت فرنگی


مواد لازم :
توت فرنگی خرد شده ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه و ۲ قاشق سوپ خوری
آرد ۲/۵ پیمانه
شیر ۱ و ۱/۴ پیمانه
کره ۷۵ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایی خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایی خوری
تخم مرغ ۲ عدد
بکینگ سودا ۱/۸ قاشق چایی خوری
اسانس به مقدار لازم




طرز تهیه :
کره و شکر و وانیل را با هم زن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود تخم مرغ را یکی‌ یکی‌ اضافه کنید . سپس مواد خشک آرد و بکینگ پودر و بکینگ سودا را مخلوط و الک کنید به مایه قبلی‌ به تناوب همراه شیر اضافه کنید با لیسک هم بزنید تا خوب مخلوط شوند در آخر هم توت فرنگی خرد شده را ریخته و هم بزنید . در قالب مافین کاغذ بگذارید در هر قالب ۲/۳ از مایه کیک را ریخته . در فر‌ از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۵ دقیقه قرار دهید .

۵ نظر:

  1. عارفه جوووووون چه وبلاگ خوشمزه ای بابا خبرمون میکردی من الان دیدم تو وبلاگ داری

    پاسخحذف
  2. قربونت بشمممممممم لیلا جون . وقتی‌ تو از وبلاگم خوشت بیاد پس من کارم رو خوب انجام دادم عزیزم .مرسی‌ گلم . من ۱هفته هست که وبلاگم راه افتاده .

    پاسخحذف
  3. با سلام
    ضمن تشکر از دستورات غذایی تون ممکنه بگین اگه نخایم از شکر در پخت انواع کیک ها و شیرینی ها استفاده کنیم و بجاش از عسل یا شیره ی انگور استفاده کنیم چه مقدار و چه دستور ویژه ای داره
    ممنونم
    نانایا

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام نادیا جون . عزیزم برای جایگزین کردن عسل و شیره انگور باید بگم که نمیشه اینکار رو کرد . باید از دستورهای خاصی‌ که در اون از عسل یا شیره انگور استفاده شده درست کنی‌ . که میتونی‌ با سرچ کردن تو گوگل پیدا کنی‌ .

      حذف