Loading...

۱۳۹۱ فروردین ۲۹, سه‌شنبه

رب آلو


ابتدا الو را در قابلمه بزرگ و مناسب ریخته دو برابر وزن الو آب بریزید روی حرارت قرار دهید تا بپزد بد از اینکه الوها پخته شدن یعنی‌ هسته و گوشت از هم جدا شدن در یک صافی ریخته کاملا با پشت قاشق الوها را به صافی بفشارید تا کاملا گوشت الوها از صافی عبور کنند فقط هسته و پوست الو باقی‌ بماند دوباره آن آب زلال که مانده را روی حرارت قرار دهید تا غلظت مناسب برسد.

۲ نظر:

  1. سلام
    میشه از این رب به جای رب انار هم استفاده کرد؟
    ممنون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نه عزیزم یعنی‌ بجای ربّ انار تو فسنجون استفاده کنی‌ نمیشه . میتونی‌ به همین روش ربّ انار هم درست کنی‌ به جای آلو از انار استفاده کنی‌ عزیزم .

      حذف