۱۳۹۱ اردیبهشت ۵, سه‌شنبه

پای مرغ و سبزیجات


مواد لازم خمیر پای :
ارد ۲۵۰ گرم
کره ۱۲۵ گرم
نمک ۱/۴ قاشق چایی خوری
ماست ۲ قاشق سوپ خوری


مواد لازم برای داخل پای :

مرغ
تره فرنگی
قارچ
فلفل دلمه ای رنگی
هویج
سس بشامل
پنیر موتزارلا


طرز تهیه :
برای درست کردن خمیر تارت ابتدا کره سرد را خرد کنید و با سر انگشت به خورد ارد بدهید تا به صورت خورده نان در بیاید نمک را اضافه کنید سپس ماست را ریخته خمیر درست کنید زیاد ورز ندهید چون به دلیل داشتن کره خمیر شما به روغن میفتد . خمیر را باز کنید و در قالب پای جا بندازید سپس با چنگال کف خمیر را سوراخ کنید در فر ۱۷۵ درجه ۱۰ دقیقه بپزید .


 برای مواد داخل پای :
ابتدا تره فرنگی را کمی تفت دهید تا سبک شود بعد سینه مرغ خورد شده را ریخته تفت دید هویج خورد شده راریخته قارچ خوردشده وفلفل  دلمه ای رنگی را اضافه کنید نمک و فلفل و پودر آویشن بریزید .



 برا ی درست کردن سس بشامل :
۵۰ گرم کره را روی حرارت قرار دهید وقتی آب شد ۲ قاشق سوپ خوری ارد را ریخته کمی تفت دهید سپس ۲ لیوان شیر ولرم را کم کم اضافه کنید تا سس غلیظی بدست اید به دلخواه وقتی از حرارت بر داشتید ۵۰ گرم خامه هم اضافه کنید . ابتدا مواد میانی آماده شده را داخل خمیر نیم پز شده ریخته روی ان سس بشامل و پنیر موتزارلا ریخته در فر ۱۷۵ درجه به مدت تقریبی ۳۵ دقیقه قرار دهید .



۴ نظر:

  1. ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻋﺎﺭﻓﻪ ﺟﻮﻥ
    ﻣﻴﺸﻪ اﺯ ﺧﻤﻴﺮ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﻛﻴﺶ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﻴﻢ?

    پاسخحذف