مواد لازم :
آرد ۲۰۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایی خوری
نمک ۱/۸ قاشق چایی خوری
کره ۱۸۰ گرم
شکر ۷۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چایی خوری
تخم مرغ بزرگ ۱عدد
پودر نارگیل به مقدار لازم
مواد لازم کرم میانی : پودر قند ۱۵۰ گرم
کره نرم ۴ قاشق سوپ خوری
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
تمام مواد خشک (آرد ، نمک ، بکینگ پودر ) را با هم مخلوط و الک کنید . کره و وانیل و شکر را با هم زن برقی هم بزنید تا کرم مانند شود بعد تخم مرغ را اضافه کنید در نهایت مواد خشک را ریخته با لیسک مخلوط مواد کنید . از مواد کوکیز به اندازه ۱ قاشق چایی خوری بردارید داخل پودر نارگیل بغلطانید در سینی فر کاغذ روغنی انداخته کوکیزها را با فاصله بچینید در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه بپزید بعد از سرد شدن هر ۲ تا کوکیز را با کرم میانی با هم بچسبانید . برای تهیه کرم میانی تمام مواد را با هم مخلوط کنید با هم زن برقی بزنید .
عاشق طعم نارگیلم این گوگولیا هم حتما خوشمزه هست ایشالا درستش می کنم ممنون بانوی هنرمند :-)
پاسخحذفممنونم از لطفت . از الان نوش جونت خانومی
حذفطعم نارگیل خیلی دوست دارم چه کیک , دسر , بیسگوییت , شیرینی, دستتون درد نکنه عرفه جان ممنون از کوکیهای خوشگل و خوشمزه ( نیلوفر )
پاسخحذفممنونممممم نیلوفر جون .
حذفسلام.این کرم میانی باید به چه غلظتی برسه و چقدر باید هم بزنیمش؟ موندگاری این شیرینی چقدره؟
پاسخحذفخانومی کرم کره ای که با هم زدن به غلظت نمیرسه !!!! با حرارت هست که یک کرم رو به غلظت میرسونند نه با هم زدن . در حدی که با هم ترکیب بشند و یکدست هم بزنید . موندگاریش هم خیلی زیاد هست .
حذفبله میدونم منظورم این بود که زمانش چقدره؟تایم خاصی داره
پاسخحذفو اینکه شما خودتون نوشتید همه ی مواد را مخلوط و با همزن برقی بزنید اصلا اسمی از حرارت نیاوردید!
پاسخحذفنه فقط در حدی که مخلوط و یکدست بشوند کافی هست شاید تقریبا ٣ تا ٥ دقیقه .
حذف