۱۳۹۱ مهر ۱۴, جمعه

آشنایی با وسایل آشپزخانه و چیدمان میز پذیرایی


    چیدمان میز پذیرایی 



    این هم تصاویر لیوانهای و جامهای مختلف و کاربردهای هر کدوم برای اینکه چه نوع نوشیدنی در آنها سرو شود .



     کاربرد چاقوهای مختلف آشپزی


در آخر هم در مورد تخته های پلیمری رنگی که در فروشگاه ها خیلی زیاد دیدید برای شما عزیزان میگم که هر رنگی در آشپزی برای چه ماده غذایی استفاده میشود . رنگی بودن آنها فقط برای خوشگلیشون نیست !!!!!!!!
رنگبندی تخته های پلیمری :
رنگ                          مواد غذایی                   
قرمز                          گوشت قرمز                         
زرد                          گوشت پرندگان
سبز                          سبزی ، صیفی ، میوه
قهوه ای روشن            آبزیان
آبی                           گوشتهای پخته
سفید                         لبنیات ( پنیر ، ... )

من این تصاویر رو از اینترنت جمع آوری کردم و برای آشنایی بیشتر شما عزیزان اینجا میزارم . امیدوارم مورد استفاده شما عزیزان واقع بشه .

۱۸ نظر:

  1. نه عزیز
    فقط برای خوشکلی نیست
    واسه اینه که گوشت و سبزی و خام و پخته رو روی یه تخته خرد نکنیم
    پست خیلی خوبی گذاشتی
    مرسی

    پاسخحذف
  2. ها‌ها آرهههههه عاطفه جون . پس چرا من فکر می‌کردم فقط خودم اینو می‌دونم !!!!!!!
    مرسی‌ی‌ی‌ی‌ی‌ی‌ی عزیزم .

    پاسخحذف
  3. خوب واقعیت اینه که خیلی ها نمیدونند
    و خیلی ها هم که میدونند دلیلش رو نمیدونند
    در نتیجه انجام نمیدند
    چون از اهمیت قضیه بی خبرند
    من خودمم نمیدونم چه رنگی برای چه کاری
    و چند تا تخته ندارم
    ولی بعد از هر استفاده میشورمش برای ماده بعدی که میخوام خرد کنم
    وقت گیره
    ولی خیالم راحته که غذای سالم میخورم و خودم باعث آلوده شدن غذام نشدم
    متاسفانه بعضی از ما گرچه آشپزهای خوبی هستیم ولی فقط ظاهر غذاهامون قشنگه
    و نمیدونیم داخلش چه خبره
    کلی گفتمااااااااااا عارفه جون ... منظورم شخص خاصی نیست

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. تو عزیزمی عاطفه جونم . مگه ندیدم اولش خندیدم من هم به شوخی‌ گفتم گلم تو خودت استادی جیگر . من دارم پیش شما دوستان هنرمندم شاگردی می‌کنم عزیزم .

      حذف
  4. خیلی پست خوبی گذاشتی عارفه جونم ، کلی به درد میخوره :))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی‌ ممنون رز عزیز خودت استادی گلم .

      حذف
  5. اخه این پسته گذاشتی عارفه جووون؟ من الان چیکار کنم؟ می دونی چند تا از این چاقوهایی که گذاشتی و ندارم؟ یعنی فک می کنی دیگه انگیزه ای برای اشپزی برام باقی گذاشتی؟؟ نکن این کارا رو :))))))))))))))
    ولی دور از شوخی دستت درد نکنه خیلی خوب بود و خیلی خوبه ما ایرانی ها هم یه کم به ظاهر میزهای غذامون اهمیت بدیم ... منم یه پست اماده کردم در مورد دصتمال سفره که فک می کنم بد نباشه ****

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ای قربونت بشم لاله جون خودم هم داغ تازه میشه که همه این چاقوها رو ندارم .
      خواهش می‌کنم لاله جون . خیلی‌ ایده دستمال سفره جالب هست حتما زودتر بذار منتظرم عزیزم .

      حذف
  6. ممنون از پستی که گذاشتید

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می‌کنم دوست عزیز . لطف دارید .

      حذف
  7. پاسخ‌ها
    1. خیلی‌ ممنون آقای زعفری عزیز . همچنین برای شما .

      حذف
  8. عارفه جون من عاشق این جزئیات تو اشپزی هستم. اومدم بهت بگم ببخشید چند وقته سر نزدم. دوری همسری و دلتنگی و اینجور حرفا کلا پرت و پلام کرده بود. کلی هم از پست های زیبا و خوشمزه ات لذت بردم. دستت درد نکنه خانومی. می بوسمت

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ای جونم افسانه عزیزم . ایشالا جای همسرت خالی‌ نباشه . ایشالا هر چی‌ زودتر تو هم میری پیشش عزیز دلم . میبوسمت عزیزم

      حذف
  9. یعنی آیا نظر من رسید؟ نمی دونم چرا این بلاگ اسپات با من لجه؟؟!!!!

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. رسید افسانه جونممممم . مرسیییییییییی جیگر .

      حذف