۱۳۹۲ خرداد ۹, پنجشنبه

کته باقلی پلو با گوشت


مواد لازم :
گوشت گوساله یا گوسفندی  300 گرم
برنج  350 گرم
پیاز  1 عدد
سیر  2 حبه
باقلا  به مقدار لازم
شوید خشک  به مقدار لازم
زعفران اب شده  به مقدار لازم
پودر کاری  و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه  به مقدار لازم
روغن مایع و کره  به مقدار لازم



طرز تهیه :
ابتدا قابلمه مناسبی را کمی روغن مایع ریخته روی حرارت قرار دهید . وقتی کمی گرم شد پیاز خلالی خورد شده و سیر خورد شده را ریخته و سرخ کنید . سپس گوشت را اضافه و سرخ کنید . زردچوبه و فلفل سیاه و پودرکاری را هم بریزید و کمی تفت دهید . در این مرحله کمی اب جوش بریزید در قابلمه را گذاشته و زمان دهید که گوشت بپزد . سپس برنج را به همراه نمک در قابلمه گوشت ریخته اب گوشت باید در حدی باشد که به اندازه یک بند انگشت اب روی برنج را بگیرد . در این مرحله شوید خشک را هم ریخته در قابلمه را بگذارید تا کمی برنج بجوشد . وقتی که اب برنج کم شد باقلا را همراه با زعفران اب شده اضافه و هم بزنید تا خوب مخلوط هم شوند . وقتی که اب برنج خشک شد برنج را وسط قابلمه جمع کنید درقابلمه را هم بگذارید تا خوب دم بکشد . وقتی که بخار برنج بلند شد روی ان کره اب شده دهید . بسیار باقلی پلوی خوشمزهی هستتتتتتتتتتتت .


۱۴ نظر:

  1. به به ، چه عجب ما عارفه جون رو زیارت کردیم !!!
    معلومه که کجا هستی ؟؟ مگه مهمانت اومده ؟؟
    بابا ی خبری از خودت بده

    در ضمن من عاشق باقالی پولی کته فرم هستم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. گیلدا جونی من هستم که همش تو فیس‌بوک عزیزم . نه متاسفانه خورده به انتخابات ( انتصابات ) ایران . گذشتیم بدش وقت سفارت بگیریم چون الان خیلی‌ سخت ویزا میدان . فکر کن تو ۱ روز که ۱۵۰ نفر برای ویزا توی سفارت فقط به ۱نفر دادن .
      ممنونم دوست جونم .

      حذف
    2. اوه چه بد ، اره میدونم سخته
      اون قدیمها ، به جز مدارک به خیلی چیزهای دیگه توجه داشتند
      ولی الان فقط به مدارک توجه دارند ، اگه مدارکش کامل باشه ، مشکلی نیست ، درست میشه

      حذف
    3. ایشالا که درست بشه . ممنونم عزیزم .

      حذف
  2. چقدر هوس انگیز بید عارفه جان ، فقط یه سوال ، باقالی که آخرش اضافه میکنیم ، میپزه ؟

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم عشقم . روز جونی چون اینجا بقالی تو شیشه به صورت کنسرو هست و خیلی‌ ریز همینطور که تو عکس هست و همچنین نیمه پخته برای همین زود بریزم له‌ میشه . من ایران بودم همیشه فصل باقالا و نخود سبز بعد از کمی‌ آب‌پز کردن فریزر می‌کردم . اگر باقالی که استفاده میکنی‌ پخته نیست یا کمی‌ قبلش بجونش یا همراه برنج به آب گوشت اضافه کن که پخته بشه .

      حذف
  3. خیلی م خوشمزه و عالیه ،تو خونه ی ما همه برنج کته شده رو بیشتر دوست دارند.دستتون درد نکنه و نوش جونتون

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. یعنی‌ ارغوان جون من شاید الان سالهاست که برنج رو به صورت کته درست می‌کنم . حتی برای مهمونیام )))) . پس عزیزم این مدلی‌ کته باقلا پلو رو امتحان کن دوست جون .

      حذف
    2. خیلی خوب کاری می کنید.حتما متحانش می کنم خیلی ممنون

      حذف
    3. از الان نوش جونت عزیزم .

      حذف
  4. خیلی خوشمزه به نظر میرسه دستت درد نکنه سلطانم

    پاسخحذف
  5. سلام دست شما درد نکنه....به نظر که خوشمزه ست درست میکنم ببینم میتونم من همیشه برنج روآب کش میکنم....تعریف نباشه هر کی خورده تعریف میکنه.................درضمن تازه با پیچ شما آشنا شدم....موفق باشید وهمیشه شاد.

    پاسخحذف