Loading...

۱۳۹۲ تیر ۱۱, سه‌شنبه

شیرینی بادامی‌


 مواد لازم :
کره ۱/۲ پیمانه
آرد ۱ پیمانه
پودر قند ۱/۴ پیمانه
شیر ۱/۲ قاشق چایی خوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چایی خوری
بادام ریز خورد شده به میزان لازم


طرز تهیه :
ابتدا کره را همراه پودر قند در ظرفی‌ ریخته خوب هم بزنید تا کرم مانند شود سپس زرده تخم مرغ و وانیل و شیر را اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را کم کم اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید .خمیر را در یخچال ۱ سأعت استراحت دهید . بادام‌ها رادر کیسه فریزر ریخته بکوبید در ماهیتابه به دونه روغن تست کنید . من از این نوع Haselnuss_krokant بادام استفاده کردم چون می‌دونم در ایران نیست شما به همون مدلی‌ که توضیح دادم تست کنید . پس از استراحت خمیر در یخچال از خمیر به اندازه ۱ قاشق چایی خوری بردارید در بادام تست شده بغلطانید سپس در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید . سینی را در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید .


۱۱ نظر:

  1. اینها باید خیلی خوشمزه باشه ، ترکیب بادم واسه اینکارها خیلی لذیذ ه ه ه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مرسیییییییییییی گیلدا جون . جاتون خالی‌ عزیزم .

      حذف
  2. خوشمزه به نظر میان عارفه جون ،دستتون درد نکنه

    پاسخحذف
  3. عکسهاشو ببین چقدررررر خوشگل و خوشمزن مخصوصا بادوووووووم که منم عاشقشم

    پاسخحذف
  4. باااز تو وسایل یکتا رو برداشتی عارفههههههههههه؟!!! :)))
    منم از اینا می خوام در ضمن

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. نههههه ور نداشتم فقط یک صفحه از مجله‌ای که مهدش بهش داد رو کندم شکل درست کردم )))))).
      جات خالی‌ بود عزیزم .
      مرسییییییی

      حذف
  5. Salam, man mikham in shirini ro dorost konam vali in andaze doroste?
    ?
    شیر ۱/۲ قاشق چایی خوری?

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سولماز عزیز درست‌ش کن دوست عزیز . اندازه‌ها رو درست نوشتم .

      حذف
  6. akhe arefeh jun 1/2 ghashoghe chay khori ke mishe 2 ghatre :-D vase in porsidam
    -Solmaz

    پاسخحذف