Loading...

۱۳۹۲ تیر ۵, چهارشنبه

مافین سیب ادویه ای


مواد لازم :
سیب ۲۸۰ گرم
آرد ۱۷۵ گرم
کره ۵۰ گرم
شکر قهوه‌ای ۸۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
بکینگ پودر ۲ قاشق چایی خوری
بکینگ سودا ۱/۲ قاشق چایی خوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایی خوری
جوز هندی ۱/۲ قاشق چایی خوری
پودر زنجبیل ۱/۴ قاشق چایی خوری
کره ۵۰ گرم
شکر قهوه‌ای ۵۰ گرم
آرد ۷۰ گرم


طرز تهیه :
آرد و بکینگ پودر و بکینگ سودا را با هم الک کنید . کره و شکر قهوه‌ای را با هم در ظرفی‌ ریخته و با هم زن برقی بزنید . پودر دارچین و جوز هندی تازه رنده شده و پودر زنجبیل را بریزید کمی‌ هم بزنید و تخم مرغ را اضافه کنید در اخر هم آرد را اضافه کنید سپس سیب را که تکه‌ای خورد کردید را اضافه کنید این خمیر کاملا سفت هست به طوری که مخلوط کردن سیب با خمیر با سختی انجام میشود و وقتی‌ نگاه می‌کنید مقدار سیب‌ها از خمیر بیشتر هست .داخل قالب مافین کاغذ بگذارید ۲/۳ از کاغذ‌ها را پر کنید (تقریبا ۱۴عدد مافین میشود ) . در این مرحله شکر قهوه‌ای و آرد را با هم مخلوط کنید کره را به آن اضافه کنید و با سر انگشتان این کار را انجام دهید تا به صورت خرده نان در آید این مواد را به طور مساوی روی مواد قبلی‌ که در قالب مافین ریختید اضافه کنید . قالب‌ها را در فر‌ ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید .


۱۱ نظر:

  1. عطر جوز هندی رو خیلی دوست دارم ، دست گل عارفه جونی درد نکنه :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. منم تو رو دوست میدارم دوست جونییییییییییییییییییییییی . ممنونم عزیز دلم .

      حذف
  2. آخ جون یه مافین دیگه ! دستتون درد نکنه عارفه جون ،خیلی خوشمزه به نطر میاد این مافین چون مقدار سیبش زیاده رطوبت به کیک میده که من دوست دارم و ترکیب سیب و دارچین خیلی عالیه .

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ارغوان جونم منم تو مهربونم رو دوست میدارم . عزیزم درستش کن و لذتش رو ببر گلم .

      حذف
  3. سلام عزیزم ..ممنون بابت این همه دستور شیرینی های متنوع ...ممنون میشم اگه یک کم در مورد بافت این مافین بگی اخه می خوام بدرستم..ایا با این نسبت سیب بافتش خمیری میشه ؟ایا پوک میشه ؟...میبخشید اخه من ناشی ام .........ممنون که جوابمو میدین

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. آرزو جون این مافین بافت سبکی نداره اصلا همین متفاوتش میکنه . عزیزم حتما درستش کن من خیلی‌ طعمشش رو دوست داشتم .

      حذف
  4. سلام عارفه جون جوابمو نمی دی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ببخشید عزیز دلم من این روزها خیلی‌ کم وقت می‌کنم به کامنتها جواب بدم . شرمنده عزیزم .

      حذف
  5. این گهایی که میچینی اینجا چقدررر به ادم انرژی میدن بعد هم شیرینی های خوشمزت
    دستت درد نکنه

    پاسخحذف
  6. SALAM Arefe Aziz ( te bala mi sar ) khanom jon JOZE HENDI CHE HAST.Man salhahast intarafe ab hastam nemidonam . mamnonne aghar javab bed azizamm

    پاسخحذف