مواد لازم :
تخم مرغ ٤ عدد
شکر ٢ پیمانه
روغن مایع ١ پیمانه
گردوی ریز خورد شده ١ پیمانه
هویج رنده شده ٤ پیمانه
آرد ٢ پیمانه بکینگ پودر ٢ قاشق چایی خوری
بکینگ سودا ٢ قاشق چایی خوری
دارچین ٢ قاشق چایی خوری
طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر را در ظرفی ریخته و هم بزنید روغن مایع را اضافه وهم بزنید . آرد و بکینگ پودر و بکینگ سودا و پودر دارچین را با هم مخلوط کنید . به مواد تخم مرغی اضافه کنید و مخلوط کنید در آخر هویج رنده شده و مغز گردو را بریزید . مایه کیک را در قالب چرب و ارد پاشی شده ریخته و در فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه به مدت تقریبی ٤٠ دقیقه قرار دهید .
طرز تهیه کیک هویجی که قبلا گذاشتم میتونید اینجا ببینید .
نظر که زیاده اما در محضر استاد کی جرات داره ؟
پاسخحذفاستاد توویه یکی از دستورها سه لیوان هویج بود اینجا چهار تا . مشکلی پیش نمیاد؟ در ضمن هویج را من با رنده درشت رنده می کنم شما چی دستور میدین؟