۱۳۹۳ فروردین ۲۱, پنجشنبه

کیک هویج (۲)


مواد لازم :
تخم مرغ  ٤ عدد 
شکر  ٢ پیمانه 
روغن مایع   ١ پیمانه 
گردوی ریز خورد شده  ١ پیمانه 
هویج رنده شده  ٤ پیمانه 
آرد  ٢ پیمانه بکینگ پودر  ٢ قاشق چایی خوری 
بکینگ سودا   ٢ قاشق چایی خوری 
دارچین  ٢ قاشق چایی خوری


طرز تهیه : 
تخم مرغ و شکر را در ظرفی ریخته و هم بزنید روغن مایع  را اضافه وهم بزنید  . آرد  و بکینگ پودر و بکینگ سودا و پودر دارچین را با هم مخلوط کنید . به مواد تخم مرغی اضافه کنید و مخلوط کنید در آخر هویج رنده شده و مغز گردو را بریزید . مایه کیک را در قالب چرب و ارد پاشی شده ریخته و در فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه به مدت تقریبی ٤٠ دقیقه قرار دهید .
طرز تهیه کیک هویجی که قبلا گذاشتم میتونید اینجا ببینید .



۱ نظر:

  1. نظر که زیاده اما در محضر استاد کی جرات داره ؟
    استاد توویه یکی از دستورها سه لیوان هویج بود اینجا چهار تا . مشکلی پیش نمیاد؟ در ضمن هویج را من با رنده درشت رنده می کنم شما چی دستور میدین؟

    پاسخحذف