Loading...

۱۳۹۳ تیر ۲۱, شنبه

بامیه


 مواد لازم :
آرد ١ پیمانه
آب  ١ پیمانه
تخم مرغ  ٣ عدد
کره   ١ قاشق سوپ خوری
شربت   ٢ قاشق سوپ خوری

موادلازم برای شربت :
شکر   ٥٠٠ گرم
آب   ١٥٠ گرم
گلاب   ٢ قاشق سوپ خوری
زعفران غلیظ آب شده   ١ قاشق چایی خوری
جوهر لیمو یا آب لیمو    ١/٢ قاشق چایی خوری




طرز تهیه :
سال قبل ماه رمضون برای شما عزیزان دستور بامیه را اینجا گذاشته بودم . این دستورهم دقیقا مثل قبلی هست فقط چند نکته از تجربیات من به اون اضافه شده است 
ابتدا آب وکره و شربت را با هم در قابلمه بریزید روی حرارت بگذارید تا به جوش آید . سپس به یکباره آرد را به اضافه کنید خوب هم بزنید تا یک خمیریکدستی بدست آید . حتما توی این مرحله باید خمیر را با حرارت کم و با حوصله خمیر را به مدت ٢٠ دقیقه خوب بپزید تا مغز پخت شود .بعد از این مدت خمیر را به ظرف دیگه ای منتقل کنید وبگذارید در دمای محیط به آرامی کاملا خنک شود . وقتی خمیر کاملا سرد شد دونه دونه تخم مرغ را اضافه کنید و خیلی خوب تخم مرغها مخلوط خمیر شوند حتی اگر این کار را با دست انجام بدید اینکار رو بکنید تا کاملا خمیر یکدست بشه . روغنی که بامیه داخل آن سرخ میکنید احتیاج نیست که داغ باشه همونطوربامیه ها را که در قیفف ریختید توی روغن شکوفه بزنید سایز و اندازه به سلیقه خودتون هست . 


نوک قیچی را با روغن کمی چرب کنید و خمیر بامیه را که از قیف در میاد با کمک قیچی به اندازه دلخواه ببرید . بامیه ها را وقتی سرخ کردید روی دستمال آشپز خونه قرار دهید تا روغن آنها کشیده شود . سپس وقتی سرد شد به شربت ولرم اضافه کنید و بعد ازآن در صافی بگذارید تا شهد اضافی بامیه ها بروند .
برای تهیه شربت آب و شکر را با هم در قابلمه ریخته و روی گاز قرار دهید تا با حرارت کم شکر در آب حل شود به هیچ عنوان توی این فاصله شکر را هم نزنید . وقتی به جوش آمد حرارت را کم کنید و به مدت ١٠ دقیقه بگذارید تا شهد ریز جوش بخورد . و سپس به آن آب لیمو یا جوهر لیمو و گلاب و زعفران را بریزید وحرارت را خاموش کنید .
نکات : 
1- حتما باید در روغن شناور و با حرارت خیلی کم سرخ کنید .
2- نقش خوب شدن بامیه خیلی به خوب درست کرد شربت بستگی دارد .
3- میتونید برای نگهداری بامیه ها در ظرف دردار نگه داری کنید .
4- طبق تجربه من بامیه سرد و شربت گرم بهترهست .
5- * دوستان عزیز اگر حرارتی که بامیه ها را سرخ میکنید زیاد باشد بامیه ها بعد از چند روز یا حتی فردای روزی که درست کردید نرم میشود . پس حتما این نکته مهم را فراموش نکنید میدونم که شاید سخت باشد چون حرارت کم برای سرخ کردن باید ساعتهای زیادی را برای سرخ کردن بامیه ها کنار گاز صرف کنید!!! و در نهایت نتیجه زحمت تون را میبینید خستگی تون فراموش میکنید *
6-  زولبیا
ی که در عکس زیر میبیند میتوانید با کلیک اینجا دستورش را هم مشاهده کنید.


۵ نظر:

  1. عااااالیه عارفه جان ، عجب رنگی هم داره ، من هنوز همت نکردم که بدرستم :))

    پاسخحذف
  2. عارفه جون پیمانه قنادی باشه یا لیوان هم میشه.

    پاسخحذف
  3. با سلام من تازه به صفحه شما مراجعه کرده ام .
    یک سوالی که برای من پیش اومده اندازه پیمانه هست ؟
    با تشکر.

    پاسخحذف
  4. این نظر توسط نویسنده حذف شده است.

    پاسخحذف