مواد لازم :
بادمجون ٥ عدد درشت
پیاز بزرگ ٢ عدد
سیر ٤ حبه
مغز گردو ٣ قاشق سوپ خوری
کشک ١/٢ پیمانه
نعنا داغ ٢ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل و زرچوبه به میزان لازم
طرز تهیه :
قبلا برای شما عزیزان دستورهلیم بادمجون رو اینجا گذاشتم و آنجا کاملا روش بادمجان سرخ کردن که روغن کمتری مصرف کنه را توضیح دادم به همون روش بادمجانها را سرخ کنید . بعد از سرخ کردن با گوشت کوب یا غذا ساز کاملا له کنید .سپس پیازها را خلالی و سرخ کنید و به آن سیر را هم اضافه کنید همراه کمی زرچوبه سرخ کنید.
سپس بادمجونهای له شده را اضافه کنید نعنا داغ و گردوی پودر شده را هم بریزید خوب همه مواد را با هم مخلوط کنید کمی تفت دهید .در آخرکشک را در ١/٤ پیمانه آب سرد حل کنید و به مواد قبلی اضافه کنید خوب هم بزنید در این زمان نمک و فلفل را هم اضافه کنید و زمان دهید که جا بیفتد . سپس در ظرف سرو ریخته با نعنا داغ و سیر داغ و پیاز داغ و گردوی پودر شده تزیین کنید .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر