Loading...

۱۳۹۳ مرداد ۷, سه‌شنبه

شکوفه کره ای


مواد لازم :
کره ۵۰۰ گرم
شکر ۱۸۰ گرم
آرد ۶۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
نمک ۱ پنسه
وانیل ۲ قاشق چایی خوری
بادام خورد شده تست شده  به میزان لازم


طرز تهیه :
ابتدا کره را با شکر هم بزنید . وانیل و نمک را بریزید مخلوط کنید . سپس تخم مرغ‌ها را یکی‌ یکی‌ اضافه کنید بدا از ریختن هر تخم مرغ خوب هم بزنید بعد یکی‌ دیگه رو اضافه کنید . در آخر هم آرد الک شده اضافه و مخلوط کنید . خمیر را در قیف با ماسوره شکوفه ریخته در سینی فر  که کاغذ روغنی گذاشتید با فاصله شکوفه بزنید روی آنها را بادام خورد و تست شده بریزید . سپس سینی را در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید .


۱۰ نظر:

  1. arefe jon ali va mesle hamishe hatman khoshmaze mizaramesh to liste entezare pokht

    پاسخحذف
  2. ممنون از اینکه تجربیاتتو در اختیار ما قرار میدی عارفه جون منم حتما درستش میکنم

    پاسخحذف
  3. ببخشید 180 گرم شکر چقدر هست؟

    پاسخحذف
  4. ببخشد ميخواستم بدونم نسبت به ارد شکرش کم نيست يعني شيرين ميشه با اي مقدار شکر و ديگه اينکه حدودا چند عدد ميشه ممنون از اينکه پاسخ ميدين

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. بله خانومی شیرین میشه اگر شما دوست دارید شیرین تر بشه یکمی بیشتر بریزید مقدار شکر رو !!!!! والا تعدادش رو هم یادم نیست این کار برای ٣ سال پیشم هست .

      حذف
  5. سلام خسته نباشين ميخواستم بدونم نسبت شکر به ارد کم نيست و اين مقدار شکر شيرينش ميکنه و ديگه اينکه حدودا چندتا شيريني ميشه اخه من فرم کوچيکه

    پاسخحذف
  6. سلام،
    میشه خواهش کنم، از بعضی از مراحل آماده کردنش عکس بزارید، خیلی در تهیه اش به ما کمک می کنه.
    و ممنونم بابت دستور این شیرینی حتما خوش مزه. :)

    پاسخحذف