Loading...

۱۳۹۳ مرداد ۱۰, جمعه

آش گوجه


مواد لازم :
نخود   ١/٣ پیمانه
بلغور گندم    ٥٠ گرم
برنج    ٥٠ گرم
لوبیای قرمز یا چیتی    ١/٤ پیمانه
عدس    ١/٤ پیمانه
سبزی آش ( تره , جعفری , اسفناج , گشنیز )   ٥٠٠ گرم
کنسرو گوجه  ٢ قوطی  یا گوجه فرنگی تازه ٤ عدد درشت
پیاز داغ , سر داغ , نعنا داغ    به میزان لازم
نمک و زرچوبه و فلفل سیاه    به میزان لازم
آب غوره    ١ پیمانه


طرز تهیه : 
ابتدا حبوبات از قبل خیس شده را جداگانه بپزید . داخل قابلمه روغن بریزید زرچوبه را تفت دهید در حدی که بوی آن بلند بشه سپس به آن برنج و بلغور گندم را اضافه کنید و آب بریزید که بپزد بعد از اینکه پخته شدند به آن حبوبات از قبل پخته شده و سبزی آش را اضافه کنید در این زمان دیگه در قابلمه را نگذارید که رنگ سبزی تیره نشود . وقتی جوشید به آن کنسرو گوجه پوره شده  یا گوجه پوره شده و فلفل سیاه و نمک و آب غوره و پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ را اضافه کنید . کمی زمان دهید که آش جا بیفتد . 
طرز درست کردن پیاز داغ طلایی : 
پیازها را خللی کنید . آب را به جوش آورید پیازها را داخل آب جوش آمده بریزید . کمی صبر کنید که دوباره آب به جوش آید !!! سپس ١ دقیقه که جوشید آبکش کنید روی آن را آب سرد بگیرید . روی دستمال آشپزخونه پهن کنید تا آبشون کشیده بشه و کمی زعفران بزنید و در روغن داغ فراون سرخ کنید .



۴ نظر:

  1. خیلی وقته که درست نکردم ، هوس کردم اساسی ، نووووش جونتون عزیزم

    پاسخحذف
  2. sepas az shoma khanome mehraban

    پاسخحذف
  3. با سلام این اش محلی شهر ماست و بسیار خوشمزه و لذیذ ولی باید بگم که اصلا با سیر داغ و اسفناج تهیه نمیشه و طعمش بر میگرده سبزی این اش فقط و فقط جعفری فراوان و تره زیاد و گشنیز هستش بعضیا هم کمی خیلی کم شوید اضافه میکنن اصلا بهش سیر داغ نباید زد

    پاسخحذف
  4. daste golet dard nakone,arefe mehraboun

    پاسخحذف