Loading...

۱۳۹۳ آذر ۲۶, چهارشنبه

کرپ


 مواد لازم :
آرد      ١٥٠ گرم 
شکر     ٢ قاشق سوپ خوری 
بکینگ سودا    ١ قاشق چایی خوری 
بکینگ پودر     ١ قاشق چایی خوری 
نمک    ١ پنسه 
تخم مرغ     ١ عدد 
شیر     ٢٠٠ میلی لیتر 
روغن مایع     ٣ قاشق سوپ خوری 



طرز تهیه : 

این کرپ خوشمزه انتخاب خیلی خوبی هست برای صبحانه .....در ابتدا تمام مواد خشک ( آرد , بکینگ پودر , نمک , بکینگ سودا , شکر ) را با هم مخلوط میکنید . در ظرف دیگری تخم مرغ , شیر , روغن مایع را با هم مخلوط کنید . مخلوط روغن مایع را به مواد خشک اضافه کنید با هم زن برقی هم بزنید . این خمیر را ١ ساعت در فضای آشپزخونه استراحت دهید . پس از این مدت کف یک ماهیتابه مناسبی را کمی چرب کنید روی حرارت قرار دهید کمی که گرم شد ازمایه کرپ ١/٤ پیمانه بردارید و در ماهیتابه گرم شده بریزید و با حرارت کم دو روی کرپ را سرخ کنید . میتونید با نوتلا یا کره و عسل و ....... سرو کنید .
دوستان در ایران ( بکینگ سودا)  جایگزینش ( جوش شیرین ) هست .

۱ نظر:

  1. دستت درد نکنه ، کریسمس گذشت و ما هم پنکیک نخوردیم ، حالا عارفه جان من زیاد درست نمیکنم ، زیاد خونمون استقبال نمیشه ، امااین عکسهای تو بدجوری دلبری میکنه ، دستت درد نکنه

    پاسخحذف