Loading...

۱۳۹۳ دی ۱, دوشنبه

مافین سیب


مواد لازم :
شکر     ٧٥ گرم 
شکرقهوایی      ٢٥ گرم 
روغن مایع     ٨٠ میلی لیتر 
تخم مرغ     ١ عدد 
شیر    ١٥٠ میلی لیتر 
 آرد     ٢٥٠ میلی لیتر
بکینگ پودر    ١قاشق چایی خوری 
سیب رنده شده     ٢٥٠ گرم 
وانیل     ١ قاشق چایی خوری 
رنده پوست لیمو    ١ قاشق چایی خوری 
مارزیپان     ٧٠ گرم 


طرز تهیه :
ابتدا شکر , شکر قهوایی , وانیل شیر , روغن مایع و تخم مرغ را با هم در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند . آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید و به مواد قبلی اضافه و مخلوط کنید . سپس در این مرحله سیب رنده شده و رنده پوست لیموومارزیپان ریز خورد شده را بریزید و مخلوط کنید . در قالب مافین کپسول مخصوص مافین بگذارید  توی آنها را مایه مافین بریزید کمی شکر روی آنها بپاشید سپس قالب را در فر ١٨٠ درجه به مدت ٢٥ دقیقه قرار دهید . 
نکته : مارزیپان خمیر بادامی هست که میتونید از فروشگاهای لوازم قنادی تهیه کنید و در خارج از ایران قسمتی که توی فروشگاه ها لوازم کیک و شیرینی دارند مارزیپان را تهیه کنند .


۳ نظر:

  1. وای ی ی همینکه فکر میکنم توش سیب داره دلم غش میره

    پاسخحذف
  2. سلام ...خیلی وبلاگتون عالیه ^_^
    فقط یه خواهش داشتم ...
    . در مورد هم زدن هاس ... بعضی جاها نمیدونم منظور همزدن با همزن دستی هست یا برقی ... مثلا میگین با همزن برقی میزنیم و بقیه مواد رو باهاش مخلوط میکنیم ... اینجا متوجه نمیشم که با قاشق مثلا مخلوط میشه یا با همون همزن برقی ...

    شاید به نظر شما چندان مهم نباشه چون حرفه ای هستین ولی واسه من مبتدی مهمه
    بازم مرسی و تبریک بابت وبلاگ مفید و بسیار زیبا و باسلیقه تون ^_^

    پاسخحذف
  3. خیلی جالب بود دستورت عارفه جان، من تا حالا با مارزبیان چیزی درست نکردم ، دستت درد نکنه عزیزم ،مطمئننم که عالیه

    پاسخحذف