۱۳۹۳ اسفند ۷, پنجشنبه

شیرینی مارمالادی



مواد لازم :
آرد  ۲۱۵ گرم
کره  ۱۱۵ گرم
شکر  ۱۱۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱ قاشق چایی خوریمارمالاد و پودر قند به میزان لازم


طرز تهیه :

ابتدا شکر و کره را با همزن برقی هم بزنید به آن تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید هم بزنید تا با هم مخلوط شوند آرد را کم اضافه کنید سپس خمیر را در کیسه فریزر گذشته و در یخچال به مدت ۲ سأعت استراحت دهید . بعد از این مدت خمیر را پهن کنید به قطر نیم سانت خمیر را جفتی قالب بزنید چون این شیرینی جفتی روی هم بعد از پخت قرار میگیرند پس باید یکی‌ زیرین ساده و یکی‌ برای روی شیرینی سوراخ دار در نظر بگیرید . شیرینی‌ها را در سینی فر‌ که کاغذ روغنی قرار دادید  بچینید سینی را در فر‌ از قبل گرم شده ۱۷۰ درجه به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۲ دقیقه قرار دهید بعد از این مدت وقتی‌ شیرنیها را از فر در آوردید وقتی‌ کاملاً سرد شد روی خمیری که ساده هست که زیرین قرار میگیرد مارمالاد بریزید روی آن شیرینی سوراخ دار را بگذارید روی آن پودر قند بپاشید سپس سرو نمایید .



۶ نظر:

  1. به به چقدر عکسهاش چشم نوازه عزیزم دستت درد نکنه :*

    پاسخحذف
  2. یام و یام ، حتما خوشمزست ، دستت دردنکنه ، مثل همیشه عالی

    پاسخحذف
  3. سلام. ببخشید میشه بجای کره از روغن قنادی استفاده کرد ؟؟

    پاسخحذف