Loading...

۱۳۹۴ فروردین ۴, سه‌شنبه

شنیتسل مرغ با کورنفلکس


مواد لازم : 
سینه مرغ     ۱عدد 
باتر میلک     ۳۰۰ گرم 
سیر       ۴ حبه 
پودر اورگانو  یا آویشن     ۱/۵ قاشق چایی خوری 
آرد سوخاری     ۵۰ گرم 
پودر پاپریکا     ۱ قاشق سوپ خوری 
آرد    ۵۰ گرم 
کورنفلکس     ۱۰۰ گرم 
نمک و فلفل     به میزان لازم 


طرز تهیه : 
در ابتدا سینه مرغ یا فیله مرغ را به صورت ورقه های نازک شنیتسل در بیارید .


باتر میلک را در ظرفی مناسب ریخته در آن ۲عدد از سیر پوره شده بریزید به آن پودر اورگانو را هم اضافه کنید سپس سینه ورقه شده مرغ را توی این مخلوط به مدت تقریبی ۲ یا ۳ ساعت بخوابانید تا خوب مزه دار شوند .


در ظرف دیگری کورنفلکس , آرد ,پودر پاپریکا , نمک و فلفل , آرد سوخاری , پودر اورگانو و پوره اون ۲ عدد دیگه سیر را مخلوط کنید ( میتونید کورنفلکس رو خورد تر هم کنید ) .


سپس بعد از استراحت مرغها اونها رو درابتدا در مخلوط کورنفلکس بغلتانید سپس در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید بچینید . سینی را در فر ۱۷۰ درجه به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه قرار دهید یا به دلخواه و خوشمزه تر میتونید در روغن با حرارت کم سرخ کنید . 



۳ نظر:

  1. چقدر خوشرنگ هم شده ، به به ، عکس مراحل رو هم گذاشتی ، دستت درد نکنه و نوش جونتون

    پاسخحذف
  2. به به کاملا رژیمی بودااااااااا

    پاسخحذف
  3. ببخشید،باترمیلک روازکجامیشه تهیه کرد؟

    پاسخحذف