مواد لازم :
پرتقال ۱عدد
تخم مرغ ۴ عدد
پودر قند ۱۷۵ گرم
کره آب شده ۱۷۵ گرم
باتر میلک ۱۰۰میلی لیتر
آب پرتقال ۷۵ میلی لیتر
رنده پوست پرتقال ۲ قاشق چایی خوری
آرد ۲۰۰ گرم
آرد ذرت ۵۰ گرم
بکینگ پودر ۳ قاشق چایی خوری
وانیل ۱ قاشق چایی خوری
نمک ۱ پنسه
طرز تهیه :
در ابتدا در ظرفی مناسب تخم مرغ و پودرقند , نمک , وانیل و رنده پوست پرتقال را در ظرفی ریخته و با هم زن برقی تقریبا ۷ دقیقه خوب هم بزنید تا کف کند و سفید رنگ شود . سپس کره آب کرده و سرد شده را به همراه باتر میلک , آب پرتقال ( باید تازه باشه نه اینکه از مدل صنعتی استفاده کنید ) را اضافه کنید در حد خوب مخلوط شدن هم بزنید . سپس مخلوط مواد خشک ( آرد , بکینگ پودر , آرد ذرت ) در یک مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود . سپس قالب ۲۸ سانتی را با کره خوب چرب کنید و سپس آرد پاشی کنید سپس قالب را برعکس کنید کمی بتکانید تا آرد اضافه آن بریزد . پرتقال را حلقه های نازک کنید (من از پرتقال خونی استفاده کردم ) کف واگر دوست داشتید دیواره های قالب بچینید مایه کیک را روی آن بریزید . قالب را در فری که از قبل ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کردید تا گرم شود به مدت تقریبی ۱ ساعت قرار دهید .
نکات :
۱- اگر باتر میلک در دسترس ندارید میتونید برای جایگزینش از۱پیمانه شیر با ۲ قاشق سوپ خوری آبلیموی تازه یا سرکه یا ماست ترش مخلوط کنید نیم ساعتی در دمای آشپزخانه بگذارید سپس استفاده کنید . باترمیلک همون آبی هست که وقتی کره درست میکنند جمع میشود هست .
۲- این کیک اصلا به قصد وبلاگی شدن درست و عکاسی نشده بود یک هوسونه آخر شبی ما بود که وقتی دیدم خوشمزه شد دیگه دستورش رو اینجا هم نوشتم !!! ببخشید اگر عکسها خوب نیستند در شب و با نور آشپزخونه عکاسی شده .
خوشرنگه و حتما خوشمزه ، نوش جونتون
پاسخحذف