Loading...

۱۳۹۴ اردیبهشت ۲۲, سه‌شنبه

بادمجان شکم پر


مواد لازم :
بادمجان درشت      ۱ عدد 
سیب زمینی کوچک       ۱ عدد 
پیاز     ۱ عدد 
سیر    ۲ حبه 
هویج    ۱عدد کوچک 
قارچ     ۳ عدد 
جعفری خورد شده       ۱ قاشق سوپ خوری 
گوشت چرخ کرده        ۵۰ گرم 
پنیر پیتزا        به میزان لازم 
نمک و فلفل و پودر اورگانو و زرچوبه        به میزان لازم 


طرز تهیه : 
بادمجان را از درازش به دوقسمت میکنید با قاشق چایی خوری داخل شکم آن را خالی میکنید . کف ظرف فر را کمی چرب کنید بادمجانها های شکم خالی شده را داخلش قرار دهید و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد ظرف را بگذارید تا کمی بادمجانها پخته شوند .


 سپس در این فاصله مواد داخلی را آماده کنید به این صورت که پیاز را همراه سیر ریز خورد کنید و در قابلمه مناسب بریزید و همراه کمی روغن سرخ کنید کمی که سبک شدند سیب زمینی وهویج ریز خورد شده وگوشت چرخ کرده را هم اضافه و سرخ کنید . سپس قارچ های خورد شده را بریزید تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود در نهایت ادویه ها همراه با جعفری خورد شده بریزید . بادمجانها کمی که نرم شدند و تفت خوردند ظرفش را از فر خارج کنید مواد داخلی را داخل شکمش بریزید روش رو هم کمی پنیر پیتزا بریزید کمی هم پودر پاپریکا بپاشید سپس در دوباره در فر بین ۱۵تا۲۰ دقیقه در فر بماند کافی هست فقط در حد اینکه پنیر آب و طلایی رنگ شود .



۷ نظر:

  1. دستتون درد نکنه همشهری به نظر خیلی خوشمزه میاد حتمن درستش میکنم

    پاسخحذف
  2. خیلی دوست میدارم ، دستت درد نکنه

    پاسخحذف
  3. خسته نباشی عالی بود

    پاسخحذف
  4. اگر کباب پز یا فر نداشته باشیم چطوری میشه درست کنیم , ؟
    خیلی باسلیقه و خوش مزه پیداس , ♥♥♥♥♥♥♥

    پاسخحذف
  5. ببخشید، درجه فر، فارنهایت باشه یا سانتی گراد؟ و اینکه چه قدر بادمجانها داخل فر بمونه؟ مرسی.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. دوست عزیزم دستور رو ویرایش کردم جواب سوالهای شما در دستور نوشتم .

      حذف