Loading...

۱۳۹۴ اردیبهشت ۲۹, سه‌شنبه

خورشت گوجه


مواد لازم :
مرغ         ٢ عدد ران کامل
گوجه فرنگی     ٦ عدد درشت
پیاز    ١ عدد
غوره    ١/٢ پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه      به میزان لازم
آب غوره     به میزان لازم


طرز تهیه :
در ابتدا پیاز را رنده و سرخ کنید کمی که رنگ گرفتند رانهای مرغ را همراه کمی زردچوبه اضافه و همراه با پیاز تفت دهید . گوجه ها را رنده و به مرغ اضافه کنید نمک و فلفل را هم بریزید . در قابلمه را بگذارید حرارت را کم کنید زمان دهید تا مرغ همراه با آب گوجه ها بپزد ( اگر از گوجه های تابستونی استفاده میکنید که آب دار هستند خوشرنگ  دیگه احتیاج به اضافه کردن رب گوجه و آب اضافی ندارید در غیر این صورت کمی رب گوجه فرنگی و کمی آب در این مرحله اضافه کنید ) . در آخر هم غوره ها و کمی آب غوره اضافه کنید و زمان دهید تا خورشت جا بیفتد . بدلخواه میتونید همراه با سیب زمینی سرخ شده یا بادمجون سرخ شده و یا کدوی سرخ شده سرو کنید . من این خورشت رو چون در فصل غوره درست کردم بخاطر همین غوره هم ریختم  . بودن غوره در گوجه خورشت بدلخواه هست شما میتونید هر چاشنی دیگه ای مثل آبلیمو یا آب نارنج اضافه کنید .

۶ نظر:

  1. عارفه جون من هلیا هستم.منم یه رگ شمالی دارم.خیلی دستوراتتون عالین.موفق باشین
    منم تازه یه وبلاگ درست کردم.اگه دلتون خواست بهم سر بزنین.خوشحال میشم
    آشپزخانه چراغ روشن زندگی ashpazkhaneh1234.roomfa.com/
    فکر کنم فقط از گوگل میشه سرچش کرد.هنوز بلد نشدم گسترشش بدم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. هلیا جان موفق باشی خانومی . وبلاگ خوشمزه شما رو به لیک دوستانم اضافه کردم .

      حذف
  2. من یه مدل مرغ درست میکنم به اسم مرغ گوجه ای که پیاز هم نداره و واقعا دوست داریم ، اما این مدل تو با وجود غوره فکر کنم خیلی باب دندون من بشه ، دستت درد نکنه بابت دستور

    پاسخحذف
  3. آب دهنم راه افتاد کههههه..غورهههههههههههههه...یامی

    پاسخحذف
  4. وااای من اینو الان دیدم.دستتون درد نکنه با این غذاهای خوشگل و خوشمزه

    پاسخحذف
  5. ببخشید اگر از غوره استفاده کنیم چکار کنیم که دانه هایش زیر دندون نیاید

    پاسخحذف