۱۳۹۴ خرداد ۳, یکشنبه

کوکی دارچینی


مواد لازم : 
آرد          ۲۰۰ گرم 
شکر       ۱۵۰ گرم 
کره          ۱۵۰ گرم 
تخم مرغ        ۱ عدد 
پودر دارچین      ۱/۵ قاشق چایی خوری 
بکینگ پودر       ۱ قاشق چایی خوری 
نمک           ۱ پنسه 
بکینگ سودا       ۱/۲ قاشق چایی خوری 

مواد لازم برای مخلوط دارچین :

شکر      ۵۰ گرم 
پودر دارچین     ۱/۵ قاشق چایی خوری 



 طرز تهیه : 
در ابتدا فر را ۱۷۵ درجه روشن کنید تا گرم شود . سپس کره نرم شده را همراه با شکر در ظرفی مناسب ریخته و با هم زن برقی هم بزنید هم بزنید تا کرمی و یکدست شود . تخم مرغ را هم اضافه و مخلوط کنید . آرد را با بکینگ پودر , دارچین , بکینگ سودا و نمک مخلوط و الک کنید و در دو مرحله به مخلوط کره ای اضافه کنید . سپس برای مخلوط دارچینی شکر و پودر دارچین را با هم در ظرفی بریزید از مایه کوکی به اندازه یک قاشق سوپ خوری بردارید و در مخلوط دارچینی بغلتانید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید . سپس سینی را در فر گرم شده به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه قرار دهید .

۳ نظر: