۱۳۹۱ فروردین ۲۶, شنبه

اسپاگتی با مرغ و خامه



مواد لازم :
اسپاگتی  ۱ بسته
سیب زمینی‌ ۲ عدد متوسط
هویج  ۱ عدد
پودر سوپ قارچ  ۱ بسته
سینه مرغ  ۳۰۰ گرم
نخود فرنگی  ۱۰۰ گرم
خامه  ۲۰۰ گرم
پنیر موتزرلا ۱۵۰ گرم
کره  به میزان لازم
نمک و فلفل و پودر آویشن  به میزان لازم  

طرز تهیه :
ابتدا اسپاگتی را طبق دستور روی بسته بپزید . سپس در ماهیتابه کره ریخته سینه مرغ خورد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید به آن هویج و سیب زمینی‌ نگینی خورد شده را اضافه کنید نمک و فلفل را هم ریخته . پودر سوپ قارچ را در ۱/۵ لیوان آب سرد حل کنید به مواد دخل تابه اضافه کنید در ماهیتابه را بگذارید زمان دهید تا سبزیجات پخته شوند سپس بعد از این اینکه سبزیجات پخته شدند نخود فرنگی و پودر آویشن و خامه را اضافه کنید تا قبل از جوش آمدن خامه اسپاگتی آبکش شده را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط هم شوند حرارت را خامش کنید و روی اسپاگتی پنیر موتزرلا بریزید و سرو کنید . 



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر