۱۳۹۱ فروردین ۲۸, دوشنبه

آلو خورشتی


  آلوسیاه که تو عکس هم هست رو پوست کردم اگه آفتاب خوب و سوزن دارین آلوها را تو سینی بذار بعد سینی را تو آفتاب قرار بدین.اما اگه مثل من آفتاب کجا بود.این کار را کردم کاغذ روغنی را روی شوفاژ گذاشتم بعد الوهای پوست کنده را روی آن چیدم بعد از چند ساعت آلوها را بر گردانید تا اون روی الوها هم خشک شوند این کار را چند بار انجام دهید بستگی به گرمای شوفاژ دارد ولی‌ تقریبا ۲۴ساعت آماده میشود.یا اینکه از دستگاه خشک کن میوه استفاده کنید .


۱۳ نظر:

  1. محشره دوست هنرمند و با سلیقه من

    پاسخحذف
  2. azizam karhatun harf nadare ,mikhastam beporsam midounin hodoudan dar dastgahe miveh khosh koni chegadar tool mikeshe in aloo ha khoshk beshe ,mamnoun misham az pasokhetoun ,dihan

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مرسیییییییییی عزیزم . متاسفانه چون تجربه کار با دستگاه میوه خشک ندارم نمیدونم چقدر طول می‌کشه . میتونی‌ توی گوگل سرچ کار با دستگاه میوه خشک کن اونجا جواب سوالت رو بگیری عزیزم .

      حذف
  3. سلام یعنی میشه از این آلو سیاه تازه که تو بازار هست استفاده کرد و خشک کرد و به عنوان آلو خورشتی استفاده کرد؟باورم نمیشه
    ایتجا که ما زندگی میکنیم چون آلوها رو از ایران میارن خیلی خیلی گرونه واسه همین یه مدتی آلو خورشت نخوردیم.
    نتیجه رو حتما بهتون میگم
    راسنی منم اهل شمال(ساری)هستم و مدتهاست که از رب انار دور افتادم دارم دیونه میشم
    مرسی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ای جونم نوش جونتون عزیزم . چرا خانمی با انار ربّ انار درست نمیکنی‌ من بارها با ۱دونه انار حتا ربّ انار درست کردم و فسنجون بعدش پختم . میتونی‌ از مغازه عربها سٔس انار بگیری بجای ربّ انار ازش استفاده کنی‌ . من هم اهل چالوس هستم ولی مادرم از شهمیرزدیهای مقیم ساری هستنند .

      حذف
  4. مرسی عزیزم که جوابمو دادی.
    راستی من رفتم آلو خشک کنم توی آفتاب ولی اصلا نشد با اونکه افتابش خیلی تند(33 درجه)باید آلوها رو پوست بکنم بعد بذارم توی آفتاب؟چیکار باید کنم؟
    واقعا!با یه دونه انار که نمیشه رب درست کرد خیلی مقدارش کم میشه فکر نکنم از یه قاشق بیشتر بشه .خودتون میدونید اینجا انار خیلی کمیاب و گرونه و مثل شمال آبدار نیست
    مرسی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. عزیزم برای خشک شدن الو چند رزی طول میکشه حتا آفتاب شدید باشه باید هر چند وقت آلوها را برگردنی تا از همه طرف آفتاب بخورنند . بله من میگم ۱دونه انار میدونی‌ انرهی اینجا به اندازه ۳تا انار ایران هست یعنی‌ خیلی‌ درشت هستنند . خیلی‌ هم زیاد احتیاج نیست که به جوشنیش یعنی‌ کمی‌ هم شل بود مشکلی‌ نداره چون میخواهی‌ زود مصرف کنی‌ مشکلی‌ در شول بودنش پیش نمیاد . بله تقریبا ۲ یا ۳ تا قاشق غذا خوری بیشتر ربّ انار نمیده که برای یک خورشت فسنجون ۳نفر کافی‌ هست .

      حذف
  5. مرسی عزیزم که جوابمو دادی

    پاسخحذف
  6. ch jaleb merc ghorbounet ke inghadr mehrabouni .pas ina hamon alo shamizadi khodemon hastan ghorbonet arezo hastam

    پاسخحذف
  7. سلام.مرسی از الطاف شما.میشه زحمت بکشید لطفا دستور کاچی رو بذارید.مرسی.

    پاسخحذف