Loading...

۱۳۹۱ فروردین ۲۸, دوشنبه

گراتین سیب زمینی‌ و قارچ


مواد لازم :
سیب‌زمینی 
بلونزه سٔس 
قارچ 
فلفل دلمه رنگی‌ 
سٔس سفید 
خامه 
پودر سوخاری  

طرز تهیه :

ابتدا ۰/۵کیلو سیب زمینی‌ پوست و حلقه حلقه کنید آنها را آبپز کنید.سس بلونزه درست کنید(مایه ماکارانی) در این سس ۳۰۰گرم قارچ هم بریزید. از ۳رنگ فلفل دلمه ای‌ که از هر رنگ ۱/۲ را استفاده کنید نگینی خورد کنید ،سس سفید هم درست کنید به این سس ۱۰۰گرم خامه اضافه کنید.کفّ ظرف مناسبی کمی‌ چرب کنید سیب زمینی‌ حلقه و پخته شده بچینید کمی‌ سس بلونزه روی آن بریزید روی سس هم فلفل دلمه ای‌ خورد شده ریخته سپس سس سفید را بریزید اینکار را تکرار کنید تا تمام مواد تمام شود این نکته که در آخر سس سفید روی گراتینه شما باشد فراموش نکنید روی آن را با پودر سوخاری بپوشانید در فرن ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰دقیقه قرار دهید .میتوانید برای رویه غذا به دلخواه به جای پودر سوخاری از پنیر موتزارلا هم استفاده کنید .
طرزتهیه سس سفید :
به این صورت که 2 قاشق سوپ خوری کره را در قابلمه مناسب ریخته روی حرارت قرار دهید وقتی ذوب شد 2 قاشق سو پ خوری آرد را اضافه کنید چند ثانیه تفت دهید حالا 2 لیوان شیر گرم را کم کم اضافه کنید مرتب در حین ریختن هم بزنید تا آرد
 گلوله نشود کمی روی حرارت بماند تا غلیظ شود .



۱۰ نظر:

  1. salam arefe khanom....
    kheyli kheyli etefaghi ba in site ashna shodam...
    manam mese khodetoon ahle shomal hastam... vali ye chan mahie ke ba khonevadam dochare moshkel shodam va tanha zendegi mikonam... hich ghazaeii ham balad nisam doros konam :( ! omidvaram betonam azat komak begiram yad begiram ...
    sh4pal2ak@yahoo.com
    adrese mail mane.. montazere payamet hastam arefe khanom... ye chanta soal daram ke mail zadi azat mikham beporsam rajebe ashpazi :( !
    mamnonam

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. Mr shaparak عزیز شما هر سوالی در مورد آشپزی دارید میتونید زیر همون پست که تو وبلاگم هست بپرسین و من براتون جواب رو میگم برای اینکه بتونم به طور خصوصی جوابگوی شما باشم متاسفانه وقت محدودی دارم و نمیتونم .

      حذف
  2. عارفه جون سلام
    دستت درد نکنه مثل همیشه عالیه

    پاسخحذف
  3. بسیار بسیار عالی هست همه چیز . عارفه عزیز خسته نباشید و بزنم به تخته . ماشالله به این همه هنر

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی‌ خیلی‌ ممنونم نیترا جون . دوست جدید مهربونم .

      حذف
  4. سلام عارفه جون
    مثل همیشه شیک وخوشمزه .ممنون از آموزشتون
    فرزانه فتاحی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام فرزانه جون . خوشحالم که آموزشهای من رو دوست داشتید عزیزم . ممنونم عزیزم .

      حذف
  5. آخه سس بلونزه منظورتون چی بوده مثلا کسی آشپزی بلد نیست نمیدونه چی هست باید چیکار کنه ؟کاش بیشتر توضیح بدین

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. دوست عزیزم شما اگر خوب دستور رو میخوندید به جوابتون میرسیدید . من توی مواد لازم کنار بلونزه سٔس نوشتم مایع ماکارانی . مایه ماکارانی یعنی‌ همون مخلوط پیاز + گوشت چرخ کرده + رب گوجه فرنگی به دلخواه فلفل دلمه‌ای یا قارچ یا جعفری خورد شده یا هویج رنده شده .

      حذف