Loading...

۱۳۹۱ فروردین ۳۱, پنجشنبه

کیک هویج


مواد لازم :
کره ۳/۴ پیمانه
شکر ۱ ، ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ  ۳عدد
آرد  ۱ ، ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۱ ، ۱/۲ قاشق چایی خوری
پودر دارچین ۲ قاشق چایی خوری
نمک ۱/۴ قاشق چایی خوری
بکینگ سودا ۱/۴ قاشق چایی خوری
هویج رنده شده ۲ پیمانه
گردوی خورد شده ۱/۴ پیمانه


طرز تهیه :
کره و شکر با هم زن خوب بزنید تا کاملا یکدست شوند . تخم مرغ را دانه دانه اضافه کنید بعد از ریختن هر تخم مرغ کاملا هم بزنید سپس بعدی را اضافه کنید . تمام مواد خشک ( آرد ، بکینگ پودر ، پودر دارچین ، بکینگ سودا ، نمک ) را با هم الک کنید و به مواد  قبلی‌ اضافه کنید در نهایت هویج رنده شده و گردوی خورد شده را اضافه کنید مایه کیک را در قالب چرب و آرد پاشی شده ریخته در فر‌ ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۵۰ دقیقه قرار دهید .

۴ نظر:

  1. عارفه جونم فکر کنم اولین نظر رو من دارم میذارم.... مبارکه وبلاگت عزیزم.... این کیکت هم خیلییییییییییی خوشگل و عالی شده....به به...موفق باشی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. قربونت بشم هانیه جون . لطف داری گلم.

      حذف
  2. وای عارفه جون بهر حال طلسم شکسته شد بلاگت هم مبارک باشه عزیزم .

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. آره یاسمن جون بالاخره تصمیمم رو عملی‌ کردم . مرسییییییییییی از لطف عزیزم .

      حذف