Loading...

۱۳۹۱ فروردین ۳۱, پنجشنبه

باقلوا گل


مواد لازم :
زرده تخم مرغ ۱ عدد 
شیر ولرم  ۱/۴ پیمانه 
کره آب شده ۱قاشق سوپ خوری
آرد ۷۵ تا ۱۰۰ گرم
بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایی خوری 
کره اضافی ۲۰ گرم


 مواد لازم برای شربت :
شکر ۱ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
گلاب ۱ قاشق چایی خوری

مواد میانی :
پودر بادام به میزان لازم
خاک قند و پودر هل به میزان لازم


طرز تهیه :
شیر ولرم ، بکینگ پودر ، کره آب شده ، زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید سپس آرد را کم اضافه تا خمیری بدست آید این خمیر دست نچسبد این خمیر را در دمای محیط ۲ سأعت استراحت دهید . سپس خمیر را خیلی‌ نازک باز کنید با قالب گرد سایز متوسط قالب بزنید مواد میانی را با هم مخلوط کنید ۲۰ گرم کره اضافی را روی حرارت آب کنید خیلی‌ کم وسط خمیر گردی که قالب زدید بمالید ۱/۲ قاشق چایی خوری از مواد میانی روی کره بریزید سپس خمیر را جمع کنید به صورت گل بپیچید . گلها را در سینی فر‌ که کاغذ روغنی انداختید قرار دهید روی آنها رو هم کره آب شده بمالید در فر‌ از قبل گرم شده ۱۶۰ درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه قرار دهید . برای شربت هم تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا وقتی‌ که شکر حل شود روی حرارت قرار دهید وقتی‌ باقلوا سرد شد در شربت قرار دهید چند ساعتی در شربت بماند تا کاملا به خورد باقلوا برود .

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر