Loading...

۱۳۹۱ اردیبهشت ۱۲, سه‌شنبه

نان پنجیک


مواد لازم :
آرد ۳۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
شیر ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۶۰ گرم
خمیر مایه فوری ۱/۵ قاشق چایی خوری
نمک ۱/۲ قاشق چایی خوری
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایی خوری
مواد لازم کرم وانیلی :
شیر سرد ۱ پیمانه
شکر ۱/۲ پیمانه
نشاسته ۱ قاشق سوپ خوری
آرد ۱ قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۴ قاشق چایی خوری


طرز تهیه :
تمام مواد خشک ( آرد ، نمک ، بکینگ پودر ، خمیر مایه ، شکر ) همه را با هم مخلوط کنید سپس کره و تخم مرغ و شیر ولرم را ریخته خوب مخلوط کنید کمی‌ ورز دهید خمیر را در ظرف گذاشته روی آن را بپوشانید در جای گرم بگذارید به مدت ۱/۵ سأعت استراحت کند تا حجم خمیر ۲برابر شود . بعد از این مدت خمیر را ۱ دقیقه دیگر ورز دهید از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید خمیر چانه بگیرید در سینی فر‌ کاغذ روغنی بندازید با فاصله بچینید دوباره ۳۰ دقیقه دیگر روی سینی را بپوشانید چانه‌ها را استراحت دهید . سپس در فر‌ ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه قرار دهید بعد از پخت وقتی‌ سرد شدند از وسط تا نیمه برش دهید کرم وانیلی را داخل آنها بریزید . برای درست کردن کرم وانیلی شکر و نشاسته و آرد را با هم مخلوط کنید شیر را کم کم به آن بیفزایید  تخم مرغ را را در آن بشکنید خوب هم بزنید تا مخلوط هم شوند روی حرارت متوسط قرار دهید تا به غلظت فرنی برسد وقتی‌ از حرارت برداشتید وانیل را اضافه کنید .
توضیحات :
 
طعم پنجیک برای من مثل پیراشکی رژیمی‌ بود چون بجای سرخ کردن در روغن فراوان در فر‌ پخته میشود . اگر کسی‌ هوس پیراشکی کرده فقط سرخ کردن در روغن فراوان برایش محدودیت ایجاد می‌کرد پس زود دست بکار بشه .

۱۶ نظر:

  1. چه جالب عارفه جون ..راست میگی ، میشه بگی یک نوع برلینا ، رژیمی هست
    مرسی خانومی ی ی ی

    پاسخحذف
  2. بله گیلدا جون دقیقا برلینا رژیمی‌ هم میشه گفت .
    خواهش می‌کنم عزیزم .

    پاسخحذف
  3. مرسی استفاده کردم .وبلاگتون عالیییییه.موفق باشید.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خیلی‌ ممنون زینب عزیز . خوش آمدی به وبلاگ من عزیزم .

      حذف
  4. به به. ممنون عارفه جون. خیلی دوست می دارمش. سبک تر از پیراشکی هم باید باشه. می درستم :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مرسییییییییییی شف شادی جونم . عزیزم سبکیش توی چرب نبودنش هست .

      حذف
  5. دستت درد نکنه عارفه جان خیلی عالی شده :)

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می‌کنم لاله جون . خوش آمدی پیش من گلم .

      حذف
  6. خیلی خوشمزه و عالی بود. مرسی از دستور خوبتون.

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. خواهش می‌کنم روزا جون . خوشحالم که دوست داشتید . نوش جونتون عزیزم .

      حذف
  7. سلام خانم عارفه من این شیرینی رو درست کردم ولی نمیدونم چرا نونش سفت شد میشه بهم بگید چرا؟ و چیکار باید بکنم که اینجوری نشه؟ مرسی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. دوست عزیز میزان آب خوری آردها با هم فرق میکنه باید کمی‌ شیر بیشتری به خمیر اضافه میکردید . ولی‌ این خمیر کلا خمیر سفتی هست .

      حذف
  8. مثل همیشه عالی و خوشمزه مرسی

    پاسخحذف
  9. سلام مرسي از دستور خوبتون

    پاسخحذف
  10. من اين پيراشكي رو درست كردم ولي سفت شد نونها و چون به مايع خمير حساسيت دارم نزدم و نونها كوچيك شد چيكار كنم؟؟؟؟؟

    پاسخحذف
  11. سلام فرح هستم عاشق شکل رسپتاتون هستم اما از ترس چاق شدن استفاده نمیکنم میشه خواهش کنم طرز تهیه رولت را یاد بدین ازبرلینا هم حتما چون رژیمی هست امتحان میکنم از اینکه عضو این سایت بشم خوشحال میشم

    پاسخحذف