Loading...

۱۳۹۱ اردیبهشت ۱۳, چهارشنبه

تارت ریواس با مرنگ



مواد لازم :
آرد ۱۵۰ گرم
نشاسته ذرت ۷۵ گرم
بکینگ پودر ۱ و ۱/۲ قاشق چایی خوری
کره ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱ قاشق چایی خوری
ریواس ۶۰۰ گرم
مواد لازم برای مرنگ :
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
نمک ۱ پنسه
آبلیمو ۱/۴ قاشق چایی خوری
شکر ۱۷۵ گرم


طرز تهیه :
ابتدا تمام مواد خشک آرد، بکینگ پودر ، نشاسته ذرت را با هم الک کنید . سپس کره و شکر را همزن برقی بزنید تخم مرغها و زرده را یکی‌ یکی‌ بریزید تا خوب مخلوط نشدند بعدی را اضافه نکنید وانیل را هم اضافه کنید سپس مواد خشک الک شده را کم کم اضافه کنید و هم بزنید . قالب ۲۶ سانتی را چرب و آرد پاشی کنید خمیر را کف قالب پهن کنید ریواس‌ها را ۲ سانتی برش بزنید روی خمیر پهن شده در قالب بچینید.عکس ریواس را هم در زیرمیبینید .


قالب را در فر‌ از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید . در این فاصله مرنگ را درست کنید سفیده تخم مرغ را همراه نمک بزنید وقتی‌ سفت شد شکر را قاشق قاشق در حین هم زدن به آن اضافه کنید تا خوب سفت و پفکی شود در اخر هم آبلیمو را بریزید . سپس تارت را از فر‌ در آورید مرنگ را روی آن پهن کنید با پشت قاشق به مرنگ فرم دهید دوباره در فر‌ به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بگذارید تا هم پخته و طلایی رنگ شود . سپس بعد از سرد شدن از قالب در آورید و برش بزنید .



۷ نظر:

  1. سلام .. مدت کوتاهیه پیگیر بلاگتون هستم، خیلی با ذوق و خوش سلیقه اید.
    با اجازه شما رو تو خوشمزه خونه کوچیکم لینک کردم
    خوشحالم میکنید گاهی سری بهش بزنید

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام عاطفه جون مرسیییییییی عزیزم . من هم خیلی‌ وقت هست که لینک کردم وبلاگ خوبتون رو لینک کردم . حتما خانمی میام پیش شما البته مجازی ))))))) .

      حذف
  2. چقددددددددر عالی کاش از توش هم عکس میزاشتی عارفه جونم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. واقعا چرا نذاشتم ای کاش میذاشتم ))))))!!!!!! لیلا جون کیک خوشمزه و ملسی شده بود . ممنونم دوست جونم .

      حذف
  3. salam rastesh man rivas doost nadarm ama in tart kheili khoshmazeh benazar miad be jaye rivas chi mitonam estefadeh konam?

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. عزیزم میتونید سیب یا گلابی رو جایگزین کنید

      حذف