Loading...

۱۳۹۱ مرداد ۱۱, چهارشنبه

شله زرد



 مواد لازم :
برنج ۱ پیمانه
شکر ۲ پیمانه
آب ۸ پیمانه
کره ۲ قاشق سوپ خوری
گلاب ۱/۴ پیمانه
خلال بادام ۵۰ گرم
زعفران غلیظ ۱ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :
ابتدا برنج را تقریبا ۱۲ سأعت قبل خیس کنید ( اگر برنج خورد شده استفاده کنید بهتر هست ) . من معمولا بعد از اینکه برنج خیس خورد با دست میسابم تا خورد بشه . یک نکته مهم اینکه حتما اگر می‌خواهید شعله زرد خوبی‌ داشته باشید از بهترین نوع برنج که در بازار موجود هست استفاده کنید . برنج را همراه آب روی حرارت قرار دهید تا خوب پخته و شکفته شود پس از این زمان شکر اضافه کنید هم نزنید تا ته نگیرد وقت شکر حل شد زعفران را بریزید کره و خلال بادام را ریخته و در اخر گلاب را بریزید در این مرحله در قابلمه بگذارید شعله را کم کنید به مدت ۳۰ دقیقه دم بگذارید . 


۵ نظر:

  1. خیلی خوشگل شده عزیزم..دلم خواست..امسال هنوز درست نکردم..مرسی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. لطف داریییییییییی هانیه جونم .

      حذف
  2. خیـــــــــــــــلی تزییناتت زیباست عارفه جوون به به عطر و بوی این شعله زرد تا اینجا اومد

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. قربونت بشم لیلا جون . لطف داری گلم .

      حذف
  3. عارفه جونم مرسی بابت دستور خوبت
    ولی یه جا گفتی (پس از این زمان شکر اضافه کنید هم نزنید تا ته نگیرد ) یعنی هم نزنیم یا بزنیم ته نگیره؟
    مرسی بابت زحمتایی میکشی تا ما آسون آشپزی کنیم.
    😘😘

    پاسخحذف