Loading...

۱۳۹۲ تیر ۲۴, دوشنبه

نان بقوتشن ( Brötchen )




مواد لازم :
آرد  ۵۵۰ گرم
نمک  ۱ قاشق چایی خوری
شکر  ۱ قاشق چایی خوری
خمیر مایه فوری ۱ و ۱/۲ قاشق چایی خوری
آب ولرم ۳۷۰ میلی‌ لیتر


طرز تهیه :
تمام مواد خشک ( آرد ، شکر ، نمک ، خمیر مایه فوری ) را با هم مخلوط کنید سپس آب ولرم را کم کم بریزید خمیر را ورز دهید و در جای گرم به مدت ۱ سأعت استراحت دهید . خمیر را پس از این مدت دوباره کمی‌ ورز دهید از خمیر ۱۲ عدد چانه بگیرید روی چانه‌ها را بپوشانید ۳۰ دقیقه دیگر استراحت دهید . سپس چانه‌ها را در سینی فر که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید روی آنها را با برس کمی‌ آب بزنید با قیچی روی آنها را با قیچی برش ضربدری بزنید ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر ۲۰۰ درجه قرار دهید .
نکته :
 دوستان برای شما عزیزان قبلا اینجا دستور نان بقوتشن را گذاشتم و این هم یک نوع دیگه بقوتشن هست .
درنهایت باید بگم نان پختن کار راحتی نیست نیار به تجربه دارد که اگر علاقمند این کار هستید  با تکرار تجربه بدست میاد و به قول معروف قلق اینکار دستتون میاد . قبل از اینکه دست بکار بشید این توضیحاتی که من در پست جداگانه اینجا گذاشتم در مورد هر انچه که در مورد پختن نان خوب باید دانست رو مطالعه کنید سپس دستبکار پختن نان شوید .




۱۰ نظر:

  1. عارفه جون کجائی خانوم گل ، داشتی نون میپختی نبودی ، به به ، چه بوی نونی تو وبلاگت پیچیده :)))))))))))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ها‌ها ها آره دوستم نون میپزم نون ( مدل صمد بخونش ) !!!!!!!!!!! . مرسییییییی عزیزم .

      حذف
  2. وای ی ی این نونهای عارفه منو دیوونه میکنه
    عارفه جون کاش ی برش هم میزدی تا دلمون بیشتر بره :))))

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مرسیییییییی عزیزم .
      واقعاً چرا من یادم میره برش زده نونهام رو عکس بگیرم ))))))))))) .

      حذف
  3. وای وای چه نووونی دستت درد نکنه عالی و خیلی عکسهای زیبا یی هم انداختی

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم لیلا جون . لطف داری گلم .

      حذف
  4. سلام گلم.. آموزش غذاهایی که با خمیر فیلو یا همون یوفکا میشه درست کرد رو هم بزارید لطفا
    از این خمیر ها:
    http://www.9595.ir/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA/107-%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1-%DB%8C%D9%88%D9%81%DA%A9%D8%A7

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. به روی چشم دوست عزیز . متاسفانه در شهری که من هستم مغازه ترکی‌ وجود نداره برای همین من به خمیر فیلو دسترسی ندارم . ولی‌ میتونی‌ از وبلاگ دوستان خوبم گیلدا جون ( گل سفره ) و لیلا جون ( یمه لیلر ) نگاه بندازی دستورهای خوبی‌ از خمیر فیلو پیدا کنی‌ دوست عزیز .

      حذف
  5. دستتون درد نکنه عارفه جون ،خیلی عالی هستند .من هنوز این نون رو درست نکردم ريالباید بعد از ماع رمضون برم تو کارش

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. ممنونم عزیزم . ایشالا درست کنی‌ و لذت خوردنش با خانواده ببرید عزیزم .از الان نوش جونتون .

      حذف